Naslovna VESTI PSI POLICAJAC HEROJ spasao psa iz ZAPALJENOG AUTOMOBILA

POLICAJAC HEROJ spasao psa iz ZAPALJENOG AUTOMOBILA

0
spasao psa iz zapaljenog automobila

Dramatično spasavanje jednog psa dogodilo pre nekoliko dana u Kasl Roku u blizini Denvera. Iz još uvek neutvrđenih razloga jedan automobil se zapalio na parkingu a u njemu se u tom trenutku nalazio pas.

spasao psa iz zapaljenog automobila

Dok je izbezumljeni vozač pozivao u pomoć jureći bezglavo oko automobila u plamenu pojavio se policajc Majkl Gregorek. On je bez ramišljanja razbio prvo bočni prozor na terencu a potpm i prozor na zadnjim vretima. Pas je već pokazivao znake iznemoglosti od udisanja dima koji je ispunio kabinu vozila.

Pročitajte i ovo: STARI MAČAK bez noge se VRATIO u dom u kome je nekada bio VOLJEN!

spasao psa iz zapaljenog automobila

Vlasnik je pokušao kroz zadnje razbijeno staklo da izvuče preplašenog psa ali mu to nije polazilo za rukom. Tada je policajac Gregorek uskočio u automobil zahvaćen plamenom i izbacio psa Henka kroz razbijen prozor.

spasao psa iz zapaljenog automobila

Pročitajte i ovo: MAMA im je UGINULA, a oni su OSTAVLJENI u azilu!

Psa su odmah položili na sneg pokušavajući da ga ohlade i povrate od dima i šoka. Jedan od slučajnih prolaznika i svedoka celog događaj je odmah pozvao svoju ženu koja je veterinar. Dok je ona stigla, pas se pridigao i već počeo da trčkara unaokolo. Izgledalo je da se potpuno oporavio ali je ipak prebačen u veterinarsku kliniku. Vatrogsci ubrzo stigli kako bi dovršili gašenje požara koji je policajac Gregorek već lokalizovao aparatom za gašenje požara.

spasao psa iz zapaljenog automobila

„Ništa nije bilo važnije nego izvući Henka iz automobila“ – izjavio je Gregorek. „I sam imam psa koji mi je kao dete. Bez razmišljama bih učinio istu stvar bilo da se radi o bebi, čoveku, psu ili mački. Život je život i u takvoj situaciji postupaš kako bi ga sačuvao.“ – dodao je hrabri Gregorek.

Izvor:   metro.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTOPI I NAJTVRĐA SRCA! Kuja sa štencima USVOJILA jare!
Sledeći tekstBROD NADE – PAS na SANTI LEDA spasen u POSLEDNJI ČAS!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime