Naslovna VESTI PSI BEOGRAD: Jovani su otrovali psa i TU SE PRIČA NE ZAVRŠAVA!

BEOGRAD: Jovani su otrovali psa i TU SE PRIČA NE ZAVRŠAVA!

1
otrovali petface

14. avgusta ove godine, porodici Stajić je PONOVO bačen otrov u dvorište kuće. Tu se osim doma u kome žive, nalazi i njihova firma, a obzirom da su bliži šumi, miru i negužbi – nije im jasno ko bi mogao da im naudi!

– Imamo dosta životinja. Često smo bili smo meta pljačkašima, što i policija zna. Tako da smo uz naše životinje mirniji. Međutim, sada se strah uvukao u kosti – brinemo i za naše ali i za njihove živote, kaže za naš portal Jovana Stajić.

otrovali petface

Ono što je porodii Stajić neverovatno, je činjenica da u 21. veku neko koristi OTROV i UBIJA ŽIVA BIĆA, a da pre toga ne porazgovaraju ukoliko ima smetnji!

NADLEŽNI ĆUTE: U Vrdniku, kod Iriga, otrovano 13 vlasničkih pasa!

– Niko se nikad nije žalio. Zato i ne znamo šta je razlog ovih trovanja, kaže nam Jovana.

otrovali petface

Sve je počelo pre godinu dana, kada je sa druge strane dvorišta, koje je ograđeno, otrovan njihov kućni jubimac, pas rase samojed! On je rlo retko i bio napolju, jer je maza i miljenik porodce, pa bi u dvorište izlazio da se istrči i izigra sa drugim ljubimcima. Logično, nikome nije mogao da smeta!

– Nikom nije smetao i sem nas nije imao kontakt sa ljudima. Veteriar nam je potvrdio da je otrovan kreozanom, koji je bačen u baštu, u dvorištu. Jasno vam je da je bilo ko od ukućana mogao da nastrada takođe, objasnila nam je Jovana i dodala kako je policija tada „jedva podnela krivičnu prijavu protiv NN lica“.

PARAĆIN: Astor je bio vlasnički pas koji je u subotu OTROVAN u svom dvorištu!

Od tada, slučaj „iz fioke“ nije izašao!

U porodičnoj kući Stajić živi ukupno 7 pasa – tri mala i četiri velika. Mnoge su udomili! Oni tamo uživaju, jer ih porodica Stajić neguje, hrani, redovno vodi kod veterinara, a u ogromnom dvorištu se baškare bolje nego ljudi, kako nam kažu!

otrovali petface

– Maksimalno vodimo računa o životinjama. Često kada vidimo neku napuštenu ili napaćenu životinju, uzmemo je i dovedemo kod nas, pa je oporavimo i uspemo da je udomimo. Obožavamo životinje i ne znamo zašto se nama ovo dešava, kada one nikog ne dirjau niti ikome smetaju. Takođe, ni sa kim u komšiluku nismo u lošim odnosima, bar ja tako mislim, jer se nikad niko nije požalio, ni reč, kaže nam Jovana!

Ona želi da upozori javnost i pokuša da potraži pomoć – od bilo koga. Strahuje da bi i ostali njeni ljubimci prošli kao uginuli samojed.

Ukoliko nadležni ne odrade svoj posao, na koji način porodica Stajić može da se zaštiti od ubica i trovača?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRE I POSLE: Buldog Mak ne krije radost što je udomljen!
Sledeći tekstLovca ubio slon, kog je pokušao upucati, a ovako je Internet reagovao na njegovu smrt!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime