Naslovna VESTI PSI OTROVANI JER IH NIKO NIJE ŽELEO: Napušteni štenci pronađeni mrtvi u Valjevu

OTROVANI JER IH NIKO NIJE ŽELEO: Napušteni štenci pronađeni mrtvi u Valjevu

0
otrovani jer ih niko nije želeo
Ostavljeni, neželjeni štenci koji su bačeni u blizini kule Nenadović u Valjevu pre nekoliko nedelja juče su pronađeni mrtvi. Iako su se deca ineki ljudi dobra srca koliko-toliko brinuli o njima, nikada nisu doživeli da dobiju dom kakav zaslužujuju. Neko je odlučio da im prekrati živote koji su tek počeli.

otrovani jer ih niko nije želeo

Prema navodima sa Fejsbuk stranice Napuštene Životinje Valjevo-informativna stranica na tlima nesrećnih štenaca nije bilo vidljivih povreda pa se pretpostavlja da su otrovani. Naravno, kako to obično biva sa napuštenima, pravi uzrok smrti nikada neće biti utvrđen niti će počinilac biti otkriven.

Pročitajte i ovo: DEČAK NAM OČITAO LEKCIJU: Usvojio psa iz azila i omogućio udomljavanje još dva psa

Slike koje prikazuju ove male jadnike su stravične. One treba da upozore sve one koji misle da će napuštanjem štenaca i mačića rešiti sve svoje probleme. Ako misle da će ih neko pronaći i jednostavno ih udomiti – greše. Veoma mali broj ovakvih pasa ima sreću da dobije pravi dom.

otrovani jer ih niko nije želeo

Kome su ovi nesrećnici smetali? Ko je bio toliko nehuman da im podvali otrov jer su, iako napušteni i odbačeni, ipak verovali ljudima? Ko je čovek koji je prestao da saoseća, da voli, da želi da pomogne. Ako ne da pomogne, bar da ne naškodi… da ne ubije.

otrovani jer ih niko nije želeo

Pročitajte i ovo: STRAVIČNO: Pretučena, upucana 40 puta, živa sahranjena… Spašena u poslednji čas

Neka bebe počivaju u miru, ako to ista znači, i hvala svima koji su saosetili sa njima, obilazili ih, hranili, lecili od koznog problema, i izlecili, i koji su ucinili da u svojim malim zivotima, koji su obecavali, gde su se oni nadali i cekali, spremni da vole, osete bar malo paznje i ljubavi. Bilo je zadovoljstvo videti i decu koja im odgovorno i predano nose hranu i vodu. Ona pokazuju da je prirodno stanje i coveka i psa ljubav. Nemojmo ih kvariti. Naucimo od njih da zivimo u ljubavi i niko i nista nece nikome smetati.“ – naveli su iz Napuštenih Životinja Valjevo -informativna stranica.

Izvor: Facebook Napuštene Životinje Valjevo -informativna stranica

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUTO I BESNO: Ovo mače koje je vuklo nožice sada HODA!
Sledeći tekstTUŽNA I SAMA: Poslednju od sedmoro braće i sestara niko neće da uzme!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime