Naslovna VESTI PSI OTVORIO MI JE OČI – Posle 14 godina u azilu ovaj pas...

OTVORIO MI JE OČI – Posle 14 godina u azilu ovaj pas najzad dobija ljubav kakvu zaslužuje.

0
Udomljen posle 14 godina

„Otvorio mi je oči i pokazao šta sve mogu da uradim i šta je on sve sposoban da nauči“ – rekla je Natali Šnajder za svog psa Stjuarta. Njegova priča je potresna i tužna do suza i svedočanstvo je nepravde koju doživljavaju hiljade pasa.

Udomljen posle 14 godina

Za svojih 14 godina života ovaj mešanac gotovo da nije upoznao ništa drugo do života u azilu. Kao da takva tuga i patnja nisu bili dovoljni, doživeo je i dva velika razočaranja. Dva puta su ga usvajali ali su ga vraćali jer nije ispunjavao očekivanja udomitelja!

Pročitajte i ovo: BORBA ZA DOSTOJANSTVO – Sloboda za okovane i zarobljene!

U azil u Prinstonu u državi Ilinois je stigao kada je imao godinu dana i tu je proveo gotovo ceo život. Dva kratkotrajna boravka u domovima ljudi koji su mislili da je on pas koji im je potreban doneli su mu samo još više tuge i razočaranja. Godine je provodio u svom boksu, slušajući i gledajući svoje drugare koji su isto tako čekali ali i odlazili u bolju budućnost.

Udomljen posle 14 godina

Emili Voznjak, jedna od radnica u azilu je dobro poznavala Stjuart i bila je beskrajno tužna zog njegove sudbine. Odlučila je da se više pozabavi njegovim udomljavanjem pa je napravila seriju objava na društvenim mrežama. Predstavila je Stjuarta kao psa kome je potrebna porodica sa razumevanjem, strpljenjem i velikom ljubavlju. Ponovo su počeli da se javljaju potencijalni udomitelji ali jedna žena se izdvajala.

Udomljen posle 14 godina

Pročitajte i ovo: BRAVO ZA ŠPANSKU ŽELEZNICU – Počeli da primaju VELIKE PSE u vozove!

Natali Šnajder je vozila 5 sati kako bi stigla do Stjuarta. Tu ju je sačekalo razočarenje. Uprava azila se plašila da se Strjuart neće uklopiti u novu porodicu pa su odustali od udomljavanja. Ali Natali je bila uporna i sutradan je uprava promenila odluku. Stjuart je dobio pravi dom koji mu je nedostajao.

Udomljen posle 14 godina

Živi svoje staračke dane onako kako je trebalo da živi co život. Ima baštu, prijatelja mopsa, dobio je čak i spacijalni ortopedski krevet zbog artritisa koji ga muči. Natali završava svoju priču o Stjuartu rečima: „Čini me ponosnim što ga vidim kako ustaje svaki dan i pokušava nove stvari, da pokaže hrabrost uprkos svojoj prošlosti. On je zaista divan pas.”

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO ZA ŠPANSKU ŽELEZNICU – Počeli da primaju VELIKE PSE u vozove!
Sledeći tekstVELIČANSTVENI GEST – Kupila kuću i usvojila psa preminulih vlasnika

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime