Naslovna VESTI PSI ON JE POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI ČOVEK – Video ga je na...

ON JE POKAZAO ŠTA ZNAČI BITI ČOVEK – Video ga je na ulici i ZAGRLIO!

0
Čovek zagrlio psa na ulici

Koliko ste puta videli na ulici psa koji drhti od hladnoće. Sedi sam na ulici i čeka. Slika je uvek pretužna, ali da li ste uradili nešto kako bi pomogli? Ovaj čovek je uradio baš to – video je psa na ulici i pomogao.

Čovek zagrlio psa na ulici

Temperatura je bila -20° Celzijusa. Pas je sedeo na ulici ispred pošte. Jedan od mnogih prolaznika je tuda prolazio i nije okrenuo glavu. Pas je drhtao na hladnoći, ali nije odlazio. Čoveku se činilo da nekog čeka.

Pročitajte i ovo: VIŠE OD VETERINARA! Leči i pomaže životinjama koje žive sa beskućnicima!

Učinio je nešto, čini se, malo. Prišao je psu i zagrlio ga. Da mu da podršku. Da mu da malo topline. Da se oseti potrebnim i željenim. Pas je ovaj izraz ljubavi odmah razumeo i prihvatio. Naslonio se na čoveka i malo prestao da drhti. Našao se u toplom zagrljaju neznaca koji mu je u tom trenutku bio više nego potreban.

Čovek zagrlio psa na ulici

A onda, nekoliko minuta kasnije, situacija se razrešila. Iz pošte je izašla žena – vlasnica psa. Pas joj je pritrčao, a onda je ona objasnila da je ostavila ljubimca jer je u zabranjeno uvođenje pasa. Mislila je da će se zadržati samo nekoliko minuta ali sve se odužilo.

Pročitajte i ovo: KRALJ, CAR, SUPERČOVEK… Vozač autobusa spasao psa sa ulice na -32° Celzijusa

Verni pas je čekao više od 30 minuta. Poslušao ju je i čekao. Nije se mrdao, šetkao kako bi se zagrejao… Samo je sedeo i čekao nadajući se da će se žena vratiti i da će ponovo otići svom domu.

Čovek zagrlio psa na ulici

Da li mu je prošlo kroz glavu da je ostavljen? Da li je razmišljao da se sam vrati kući i skloni sa hladnoće…? Ne znamo, ali znamo da ovakve stvari ne treba raditi. Naši ljubimci su spremni na sve kako bi ostali sa nama. Čak i kada pate na velikoj hladnoći ili vrućini oni nas vole i veruju nam. Nemojmo zloupotrebljavati najveću ljubav i poverenje na svetu

Izvor:  pawbuzz.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV ZNAK LJUBAVI! Ne prestaje da grli svoju spasiteljku!
Sledeći tekstŽIV ZAKOPAN U SNEGU – Novorođeno štene buldoga jedva preživelo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime