Naslovna VESTI PSI OVA ŽENA JE CARICA: Pronašla je 6 pasa na ivici života i...

OVA ŽENA JE CARICA: Pronašla je 6 pasa na ivici života i SAMA JE PREUZELA POSAO SPASAVANJA ŽIVOTA! (VIDEO)

0
ova zena je carica petface

Kada je Ejmi Remark podelila na društvenim mrežama priču o spasavanju šest zanemarenih pasa u veoma lošem zdravstvenom stanju, niko joj nije mogao verovati. Nisu joj verovali zbog izgleda pasa, jer nikada nisu videli pse koji su bili zapušteni u tolikoj meri. 

Ejmi je naišla na majku, četiri šteneta i malo odraslijeg mužjaka, u jednom dvorištu, u veoma groznom zdravstvenom stanju. 

PROČITAJTE I:

TRKA ZA NOVU PORODICU: Ovaj pas je pretrčao petnaest milja kako bi našao pravi dom!

BUBINA PORUKA ZA SVE: “I šta kažete, neće me niko ZATO ŠTO SAM CRNA!?” (VIDEO)

JE L’ VOLITE BRZU VOŽNJU: Ova kuca UŽIVA U VOŽNJI kolicima u kupovini, svaki post sa njim 500 hiljada lajkova! (VIDEO)

-Ovi mališani su ostali bez vode i hrane, bili su gladni, dehidrirani i kost i koža, rekla je Ejmi.

Na žalost, brzo nakon spasavanja, majka je preminula i pored svih napor da joj se spasi život. Ejmi je čak sama pokrila sve troškove za veterinara, lekove i specijalnu hranu koju moraju jesti ove kuce. 

Ova odbra žena veruje da sva živa bića treba da imaju i zaslužuju da imaju jednaku šansu za život. Ovo spaseno leglo je sada na oporavku i nalazi se u lokalnoj veterinarskoj stanici u jednom gradiću u SAD-u.

Ejmi i njeni prijatelji su pomogli da se psi vrate u dobru formu i da ozdrave, a čak su pronašli i sklonište za ove kuce. Sada su oni u dobrim rukama i uskoro će biti spremni za udomljavanje. Oni mogu da se udome odmah, ako je neko spreman na njihovu snažnu negu. 

ova zena je carica petface

Ono što ostaje kao najtužnija scena iz ove priče, jeste to što je mama ovih kuca preminula. Za nju su se borili čitavu noć, ali nije izgurala do jutra… 🙁

Za sada je samo stariji mužjak, koji je nazvan Flečer pronašao svoj dom, jer je njegov oporavak išao mnogo brže od oporavka ostalih. 

Flečer sada ima novi život, mnogo bolji i pozitivniji od onoga koji je živeo. Nadamo se da će tako biti i sa ostalim kucama. 

Hvala ovoj dobroj ženi na požrtvovanosti.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.