Naslovna VESTI PSI Nemi pogled je govorio: SPASI ME!

Nemi pogled je govorio: SPASI ME!

0
Pas nemo molio za pomoć

Psi se mogu naći u veoma opasnim situacijama. Nekad zbog svoje radoznalosti ali mnogo češće zbog bezdušnosti ljudi. Ovaj mališan se našao na mestu koje je moglo samo da mu donese bolnu smrt.

Pas nemo molio za pomoć

Kada je radnik gradske komunalne službe Gejv Karlson redovno obilazio kontejnere za smeće u Kolumbusu, nikako nije očekivao da će postati heroj jednom štenetu. Iako je već prošao i proverio kontejner koji je uskoro trebalo da bude ispražnjen, a sadržaj izbačen na gradsku deponiju, zastao je kad je čuo čudne zvuke iz kontejnera.

Pročitajte i ovo: ČIN LJUBAVI! Legla je na grob svog prijatelja.

Tiho šuškanje ga je zainteresovalo i ponovo je pogledao u unutrašnjost. I tada, đubre se razmaknulo i pojavila se malena glavica šteneta. Štenac nije cvileo, nije plakao, nije lajao… samo je nemo gledao u čoveka koji bi mogao da ga spase. Dejv je shvatio poziv u pomoć. Iako šokiran, odmah je obavestio centralu. Gospodin Zig, nadzornik, momentalno je reagovao i došao na lice mesta. Potom su njih dvojica ušli u kontejner i izvukli jadno štene. Dok su čekali da dođu spasioci iz lokalnog prihvatilišta dali su mu krekere i malo putera od kikirija kako bi se oporavio. Pas je prebačen u lokalno prihvatilište gde je utvrđeno da je u dobrom zdravstvenom stanju.

Pas nemo molio za pomoć

Kada je ova priča objavljena na društvenim mrežama odmah se javio veliki broj ljudi koji su hteli da usvoje mališana. On će uskoro dobiti pravi dom sa ljudima koji ga neće surovo baciti u kantu za đubre.

Izvor:  twitter.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČIN LJUBAVI! Legla je na grob svog prijatelja.
Sledeći tekstPOLA SATA DO SMRTI – Pas izbačen na ulicu na -7° !

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime