Naslovna VESTI PSI OVAJ PAS JE ČUDO: Bio je bačen u đubre i preživeo MLIN...

OVAJ PAS JE ČUDO: Bio je bačen u đubre i preživeo MLIN ZA SMEĆE! (VIDEO)

0
ovaj pas je cudo petface

Šest nedelja staro štene koje se sada zove Oskar, bačeno je u smeće u Tulsi u Oklahomi, na ekstremno visokoj temperaturi. Vozač kamiona je pronašao štene kako izlazi iz gomile smeća nakon što je preživeo mlin za smeće. 

Niko zapravo ne zna kako je prošao kroz taj mlin, s obzirom na to da se proces više puta obavlja za jednu količinu smeća. Ljudi koji rade u ovoj kompaniji kažu da neretko nađu mrtve životinje kako ih nego ostavi i baci u smeće, a oni zbog obima posla ne mogu da pregledaju svaku hrpu smeća i tako nesrećne životinje završe samlevene.

PROČITAJTE I:

LANAC MU JE SRASTAO SA VRATOM: Pronađen pas u Subotici sa velikim povredama od lanca! (VIDEO)

Vozač je požurio da pomogne psu dok nije prošao kroz još jedan red mlevenja smeća. Pas je bio u užasnom stanju, pljuvao je crve i bio je sav nadut. Kada ga je preuzela, na poziv vozača, lokalna spasilačka organizacija, on je počeo da prima odgovarajuću terapiju i odmah mu je bilo bolje. 

Nazvan je Oskar, a svi se nadaju da će njegova priča podići svest o važnosti brige o napuštenim životinjama i tome koliko je zapravo žalosno i ružno, koliki je to zločin ostaviti životinju ili je baciti na tako ružan naču. Ovo je praktično bio pokušaj ubistva.

ovaj pas je cudo petface

Oskar će ostati u veterinarskoj stanici još neko vreme dok se skroz ne oporavi. Tada će se povesti bitka da mu se pronađe dom, dom pun ljubavi koji će mu izlečiti srce i sve traume koje je zadobio ovim gnusnim činom. 

Ovaj pas je neverovatan šta je preživeo!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI ĆEMO OVO DOŽIVETI U BEOGRADU: Ovo je priča o prvim sahranjenim životinjama na groblju u Zagrebu!
Sledeći tekstVIDEO ZAPALIO INTERNET: Napušteni pas ugledao vezanog psa i DAO SVE OD SEBE DA GA OSLOBODI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime