Naslovna VESTI PSI VERUJTE DA OVAKO NEŠTO NISTE ČULI: Zbog dugovanja psa zaplenili i prodali...

VERUJTE DA OVAKO NEŠTO NISTE ČULI: Zbog dugovanja psa zaplenili i prodali preko eBay!

0
ovako neste niste culi petface

E za ovo još niste čuli, iako ste mislili da ste svašta u životu videli i saznali, ovo niste čuli još. Kada zakoni u jednoj zemlji dozvoljavaju da se uzme vredna imovina kako bi se izmirila dugovanja onda od takve naplate nisu izuzeti ni rasni psi vlasnika.

U nemačkom gradu Ahlenu zaplenjen je vlasnički pas i prdat kako bi se izmirila dugovanja. Naravno, ovaj postupak je izazvao niz kritika i negodovanja.

PROČITAJTE I:

Opala mu je dlaka zbog infekcije, a ostavljen je na SUNCU i POTPUNO JE IZGOREO! (VIDEO)

Pas po imenu Eda prodat je preko eBay platforme za 750 evra. Novac je uplaćen u gradsku kasu, iako je predstavnik grada rekao da su dobili nešto nižu cenu nego što je tražena.

Međutim, ni jedna od strana u ovoj priči nije zadovoljna pošto je u pitanju gubitak kod svake od njih. Pre svega vlasnici su ostali bez psa, a grad je dobio manje para nego što je tražio.

ovako neste niste culi petface

Nova vlasnica Ede nije zadovoljna i preti da će tužiti grad i tražiti da joj novac bude vraćen. Razlog ovakvog nezadovoljstva je taj što je pas bolestan, a lečenje je veoma skupo. Pas ima problema sa očima i takva vrsta bolesti nanosi velike nevolje za ovog mopsa.

Vlasnici pate za svojim psom, a sve ostaje neverovatno za poverovati da se u jednoj tako uređenoj zemlji poput Nemačke ovako nešto uradi?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOpala mu je dlaka zbog infekcije, a ostavljen je na SUNCU i POTPUNO JE IZGOREO! (VIDEO)
Sledeći tekstNadležni oduzeli psa vlasniku, zbog zlostavljanja, pa ga DANAS VRATILII!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime