Naslovna VESTI PSI Nadležni oduzeli psa vlasniku, zbog zlostavljanja, pa ga DANAS VRATILII!

Nadležni oduzeli psa vlasniku, zbog zlostavljanja, pa ga DANAS VRATILII!

0
oduzeli psa vlasniku petface

Po nalogu veterinarske inspekcije, nadležni su oduzeli psa vlasniku nakon što se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako ga tuče i gazi nogama! Međutim, danas je ista ta inspekcija vratila psa vlasniku, inače lovcu, jer kako prenosi vecernji.hr “pregledom nisu pronađeni dokazi, koji bi upućivali na zlostavljanje”.

JEZIVO NASILJE U SRBIJI: N.A. (12) bacio MAČE psima, pa se sa vršnjacima smejao i sve snimio!

– Nakon podnošenja kaznene prijave i kaznenog postupka po podnesenoj prijavi Općinsko državno odvjetništvo nije zahtijevalo da se psi dalje zadržavaju za potrebe vođenja kaznenog postupka, niti je zahtijevalo trajno oduzimanje navedenih pasa, te su psi vraćeni posjedniku, rekli su iz hrvatskog Ministarstva poljoprivrede.

VIDEO POGLEDAJTE NA LINKU: NASILJE NAD PSIMA!

oduzeli psa vlasniku petface1

Veterinarska inspekcija obavila je nadzor nakon prijave Udruženja za zaštitu životinja i dan nakon što se snimak pojavio na Facebooku. Oni su došli do zaključka da na psima nisu pronađeni tragovi dokaza, koji bi upućivali na zlostavljanje pasa u smislu ranjavanja ili ožiljaka. U postupku je utvrđeno da se sporni snimak odnosi na zlostavljanje pasa, snimljeno dve godine ranije.

NEZAPAMĆENO NASILJE U MLADENOVU: Vezali i bacili živog psa u kontejner!

Nadležni dodaju i kako je pet pasa privremeno oduzeto i smešteno u jedno sklonište za životinje, jer je utvrđeno da B. O. nije čipovao i vakcinisao svoje pse!

Da podsetimo, ljubitelje životinja potresla je vest da je lovac, vlasnik pasa iz naselja Donje Postinje, udarao pse štapom i gazio ih nogama.

Izvor: Vecernji.hr

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVERUJTE DA OVAKO NEŠTO NISTE ČULI: Zbog dugovanja psa zaplenili i prodali preko eBay!
Sledeći tekstSNAGA KOJA POKREĆE SVE: Najveći borac Zaječara u borbi protiv bolesti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime