Naslovna VESTI PSI Opala mu je dlaka zbog infekcije, a ostavljen je na SUNCU i...

Opala mu je dlaka zbog infekcije, a ostavljen je na SUNCU i POTPUNO JE IZGOREO! (VIDEO)

0
potpuno je izgoreo petface

Sve je počelo 12. oktobra 2018. godine kada je Kilina Tarner vršila inspekciju za posao. Uočila je kao da se nadzire malo krzna u dvorištu i onda je otkrila malo kuče. Ona je mislila, izdaleka da je to plišana igrača.

-Bio je potpuno nepokretan i gledao je u mene. Mislila sam da ipak treba da priđem i tako dok sam mu prilazila videla sam da mu se uho trese. Bila sam šokirana onim što sam videla. Pas je bio bez vode i hrane zaglavljen u okviru žičanog kreveta, a još na neposrednom suncu, rekla je Tarner.

PROČITAJTE I:

PRAVA ŽIVOTNA LJUBAV: Ovo nije još jedna od filmskih priča, ovo je priča života!

Kako je kasnije saznala, stanar ga je našao kako luta okolo i odlučio da ga dovede do svog dvorišta. Nazvao je kontrolu za zaštitu životinja da bi ga uzeli, međutim, dva dana kasnije nisu došli i tako je čovek odlučio da ga ostavi. Tarnerova ga je odmah otpetljala i stavila u kola kako bi ga odvezla veterinaru.

Nije znala da li će izdržati vožnju od dvadesetak minuta, a on ju je samo gledao.

Kada su ga veterinari pogledali odmah su ustanovili da je pas dehidrirao i izgoreo po telu od sunca. Neuhranjen i sa raširenom šugom po koži koja je izazvala opadanje dlake. Veterinari su ga, noć kada je stigao na kliniku zadržali radi ispitivanja njegovog stanja, a Tarenerova se dala u potragu za novcem kojim bi pokrila troškove lečenja.

Kada je došao imao je 18 kilograma, a procenjuje se da je nemački ovčar bio star oko šest meseci i da je trebalo da ima mnogo veću telesnu težinu. U toku nedelje Tarnerova je svakodnevno posećivala psa i shvatila je da je sve više vezana za njega. Veterinari su se brinuli za sve što je bilo u vezi sa ovim psom. Međutim, nakon nekoliko nedelja počeo je jesti tvrdu hranu.

potpuno je izgoreo petface

Tarnerova je odlučila da usvoji psa i u prvim nedeljama njihovog druženja nije bilo lako negovati psa. To je zbog toga što je pas morao da se hrani četiri puta dnevno sa manjim obrocima, a redovno je morao da se kupa sa preparatima protiv kožnog oboljenja koje je imao.

Sve se to sada sredilo i više nema problema ni sa čim. Pas je umiljat i dobar, a njegova spasiteljka mu je pronašla dom. Zaista divnooo!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV ČOVEK: Naš privrednik poklonio svoju kuću, od koje su napravili azil za životinje!
Sledeći tekstVERUJTE DA OVAKO NEŠTO NISTE ČULI: Zbog dugovanja psa zaplenili i prodali preko eBay!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime