Naslovna VESTI PSI STRAHOTA I TUGA! Ovakva nebriga se retko viđa

STRAHOTA I TUGA! Ovakva nebriga se retko viđa

0
ovakva nebriga se retko vidja

Izuzetno pothranjen pas srušio se od iznemoglosti u parku. Po dojavi anonimnog očevica, RSPCA je poslala inspektora Toma Kolmana na mesto događaja.

„Pas je ležao, izuzetno mršav, izgledao je gotovo kao živi skelet“ – izjavio je Kolman. Pošto je psu bila potrebna hitna veterinarska pomoć odvezao ga je do lokalne klinike. Tu je ustanovljeno da se radi o ženki u izuzetno lošem stanju.

ovakva nebriga se retko vidja

Umotana je u specijalnu foliju kako bi joj podigli telesnu temperaturu i na infuziju kako bi je stabilizovali. „Bila je potpuno bezvoljna, povučena i nije davala nikakav odgovor ili otpor tokom pregleda. Bilo je užasno teško gledajući to jadno stvorenje“ – nastavlja Kolman.

SKANDALOZNO – Tražili psa u azilu, rekli im da nije tu, a pas je već dva dana zatvoren u užasnim uslovima

Ženka svetle, tigraste dlake je imala ogrlicu ali nije imala nikakvu identifikaciju niti je bila čipovana. Prognoza veterinara uopšte nije bila dobra. Bila je teška svega 12 kilograma iako se radi o velikom psu. Potpuno je bila neuhranjena. Tokom noći je pokazala prve znake poboljšanja pošto je pridigla glavu.

ovakva nebriga se retko vidja

Međutim, ujutro, stanje joj se naglo pogoršalo i veterinari su doneli bolnu odluku da je eutanaziraju kako se više ne bi mučila.

DA LI IMATE SRCA? – Beskućniku ukrali psa!

Tom Kolman nastavlja istragu kako bi utvrdio ko je okrutna osoba koja je nesrećnog psa dovela u ovakvu situaciju. „Potpuno je neprihvatljivo da se dozvoli da pas dođe u ovakvo stanje. Još je okrutnije ostaviti ga da umre u trenutku kada mu je potrebna pomoć.“ – zaključio je inspektor.

Izvor: newsandstar.co.uk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKVA SCENA – Pogledajte mačencetovu reakciju na PAVLAKU! (VIDEO)
Sledeći tekstDA LI JE OVO NORMALNO? – Odvođenje 10 uličnih pasa platili 1,2 miliona dinara!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime