Naslovna VESTI PSI OVOG PSA SU BACILI U ŠUMU DA UMRE, a onda je on...

OVOG PSA SU BACILI U ŠUMU DA UMRE, a onda je on postao pas koji je spasavao ljude u ALBANIJI! (VIDEO)

0
ovog psa su bacili petface
Foto: Ilustracija

Ovo je priča o Đangu, jednom veoma posebnom psu, psu tragaču koji je u Albaniji bio na zadatku traženja unesrećenih nakon razornih zemljotresa. 

Đango je petogodišnji pas koji je pre četiri i po godine pronađen u šumi gde ga je neko ostavio da umre. Igor Goreta je pronašao Đanga i njegovog brata u šumi u Podravini i zbrinuo ih kod sebe. 

PROČITAJTE I:

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA: Dečak iz Zaječara pod kišobran SAKRIO PSA OD KIŠE! (VIDEO)

ŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu ne bi bilo spasa! (VIDEO)

On je pse očistio od krpelja, okupao i brinuo se o njihovom zdravlju. Po njegovim rečima, psi su živnuli, a Đango je postao veoma razdragan, živahan i veseo pas. Igor je želeo pse da udomi i sa Đangovim bratom je to uspeo, međutim, znao je da sa Đangom udomljavanje neće biti lako, jer je kao što smo rekli pas bio veoma nestašan. 

S obzirom na to da je Igor volonter u Klubu za obuku službenih i sportskih pasa u Zagrebu on je rešio da i Đango prolazi trening. Đango je treniran da pronalazi žive ljude, ali s obzirom na to da je, u dva slučaja na kojima je radio, pronašao i ljude koji više nisu bili živi, zaključujemo da je pas uspeo da uhvati i miris ljudi koji nisu više u životu. 

Podsetićemo da je snažan zemljotres pogodio Albaniju prošle nedelje u utora. Zvaničan broj nastradalih je 50, a povređenih 2.000 ljudi. 

Odmah po dojavi o zemljotresu, tim hrvatskih spasilaca, sa svojim psima tragačima je pošao u pomoć, a psi su uspeli da pronađu 5 osoba, nažalost nastradalih.

Bačen, spašen i postao spasilac!

Izvot: 24sata.hr

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.