Naslovna VESTI MAČKE MEDENJACI: Pacov Tejt pomaže svojoj prijateljici mački da podiže svoje mladunce!

MEDENJACI: Pacov Tejt pomaže svojoj prijateljici mački da podiže svoje mladunce!

0

Ovo je priča o jednoj neobčnoj skupini, kakva se retko viđa u životinjskom carstvu.  U pitanju su jedan pacov i mačka sa svojim mladuncima. Svi oni su jedna velika srećna porodica, koja savršeno funkcioniše.

Pročitajte još: MEDENJACI: 22 fotografije pacova koje će vas raznežiti! (FOTO)

Priča o ovom neobičnom paru datira nekoliko meseci unazad, kada je pacovu bio potreban dom. Tada su ga vlasnici udomili i on je postao skoro ravnopravni član porodice.
Mačka po imenu Peper nedavno je na svet donela potomstvo.Uz nju je sve vreme bila njena prijateljica, ženka pacova po imenu Tejt. Ona je i nakon porođaja ostala uz Peper, pomažući joj da brine o svom potomstvu.

pacov petface

Na početku su vlasnici bili oprezni u vezi sa Tejtinim prisustvom. Puštali su je da bude uz mačiće, ali pod nadzorom. Ipak, ubrzo su shvatili da razloga za brigu nema, jer ona naprosto obožava da bude blizu njih i da se mazi sa njima.

Nikada nisam mislila da Tejt  ima takav majčinski instinkt. Kada su maleni došli na svet, delovalo je da je u potpunosti shvatila celu situaciju. Ona je veoma nežna kada je u pitanju ophođenje sa mačićima, tako da je puštam da bude uz njih koliko god ona to želi, rekla je vlasnica.

Pročitajte još: 14 neobičnih prijateljstava u životinjskom svetu koja su obeležila ovu godinu!

pacov petfaceOna je pokušala da objasni  i kako je došlo do stvaranja takve bliskosti između pacova i mačije družine:

Od kada je došla u naš dom, Tejt je okružena mačkama. Meni sada deluje da se i ona sama ponaša kao da je mačka. Ona obožava da se juri sa ovim mališanima,  a ponekada deluje kao da jedva izlazi na kraj sa njima.Verujem da će nam biti i više nego zanimljivo narednih par meseci dok oni budu odrastali.

pacov petfaceKada je reč o novopečenoj mami Pajper, ona je ranije bežala kada je Tejt htela da se igra sa njom. Sada, sa druge strane, ona uživa kada je pacov sa njom i njenim mališanima. Svi se zajedno maze, a Tejt pomaže Pajper kada je održavanje krzna njenih mladunaca u pitanju.

Pročitajte još: VREME JE DA SE ISTOPITE OD SLATKOĆE: Vali je najpopularniji kunić na svetu! (FOTO)

Koliko je vremena provela sa mačkama, Tejt je i sama počela da prede od sreće i zadovoljstva.

STVARNO SU MEDENI!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstARNOLD ŠVARCENEGER se priključio kampanji “Stop ubijanju mačaka”!
Sledeći tekstGOVOR KOJI JE ŠOKIRAO SVET: Životinje ne treba da imaju nikakva prava, jer ne plaćaju porez!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime