Naslovna VESTI PSI BUDITE NJIHOV DEDA MRAZ: Sakupljamo paketiće za napuštene životinje!

BUDITE NJIHOV DEDA MRAZ: Sakupljamo paketiće za napuštene životinje!

0
paketiće za napuštene petface

Da li ste se zapitali ko će donirati paketiće za napuštene životinje? Da li će i oni koji nemaju topli dom dobiti ukusni paketić i radovati se novogodišnjoj euforiji? Mi jesmo i zato smo smislili sjajnu akciju, koju sprovodimo drugu godinu za redom – DEDA MRAZ ZA SVE!

Šta to znači? Sigurno ste već čuli i prijavili se za našu NOVOGODIŠNJU ŽURKU, na koju stiže pravi pravcati Deda Mraz, na kojoj će se kućni ljubimci slikati sa njim, dobiti paketić, igrati, zabavljati,.. Ako niste UČINITE TO ODMAH!

BEOGRAĐANI, Deda Mraz za kućne ljubimce STIŽE na ludu žurku!

Nakon što se 25. novembra spremite i krenete ka Delta City-ju, gde je od 13h zakazana najluđa novogodišnja žurka, NE ZABORAVITE DA DONESETE I PAKETIĆ ZA NAPUŠTENE ŽIVOTINJE! Dakle, svi mi tog dana možemo biti njihov Deda Mraz! Ne morate trošiti sate i sate u razmišljanju – šta im pokloniti – jer njima svaka sitnica znači!

paketiće za napuštene petface

Dakle, ćebići, prostirke, igračke, povoci, hrana, sredstva protiv parazita, stari džemperić, am, povodac, ogrlica,..sve ama baš sve može biti njihov novogodišnji paketić! Bitno je da ga spakujete i ponesete sa sobom, a mi ćemo obezbediti kutak gde će se pokloni za napuštene i sakupljati! Sve što donesete poklonićemo drugarima iz Udruženja “Klempa”, koji brinu o mnogim uličnim životinjama prestonice!

Dakle, ponavljamo, paketiće za napuštene životinje donesite VI, a MI ćemo obezbediti paketiće koje će Deda Mraz uručiti vašim kucama, macama, feretkama, kunićima,.. SVIM KUĆNIM LJUBIMCIMA!

PRIJAVITE SE ZA ŽURKU I SPREMAJTE AUTFITE – fotografija sa najpoznatijim dekicom na svetu mora biti savršena 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAŠTO PAS IMA PROLIV: Veliki broj vlasnika kaže da im je proliv najveći problem kod ljubimca?
Sledeći tekstFOTO: Potresne fotografije evakuacija životinja iz vatrene stihije Kalifornije!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime