Naslovna VESTI PSI SKANDALOZNI OGLAS U KOMŠILUKU: Iznajmljujem dvogodišnjeg ši cua, na vikend ili dva!

SKANDALOZNI OGLAS U KOMŠILUKU: Iznajmljujem dvogodišnjeg ši cua, na vikend ili dva!

0
Iznajmljujem petface1

Iznajmljujem dvogodišnjeg ši cua, na vikend ili dva. Pogodno za razvijanje odgovornosti u djece ili pripremu za kućnog ljubimca, ovako glasi oglas koji je na jednom portalu za kupovinu i razmenu robe postavila jedna članica.

Kako smo iz skandaloznog oglasa videli, u pitanju je grad Osijek, a isti je postavljen juče i pregledan na stotinu puta.

INTERNET JE PAO posle ove fotografije i oglasa koji je prati!

Članica portala i vlasnica belog psića dodala je i da je psić socijalizovan, lepo odgojen, mazan i poslušan.

Iznajmljujem petface1

-Vikend tarifa je 160 kn (oko 2.600 dinara) od petka do nedjelje popodne. Dolazi sa svojim igračkama i hranom, dodala je ona.

Stručnjaci koji se bave ponašanjem pasa vrlo precizno objašnjavaju da psa nikako ne treba odvajati od vlasnika i porodice u kojoj je odrastao (ili raste) periodično.

PAZITE SE: Ne kupujte ljubimce na oglasima – to su prevare u Srbiji!

-Ako uzmemo štene i odvojimo ga od njegove primarne porodice, svakako ćemo primetiti jednu vrstu depresije, straha i nesigurnosti koju će ono pokazivati. Kod pasa to možemo nazvati traženjem toplote. Zavisno od njegove moći prilagođavanja, ali i od uslova koji vladaju u novoj sredini, uskoro će uslediti odbrambeni mehanizam prilagođavanja i pas će polako, učeći se novim pravilima, savladati za nekoliko dana osnovno ponašanje u novom čoporu, navodi oni.

Shodno tome, poručujemo ovoj devojci da je pas živo biće i da nikako ne sme “biti pogodan za razvijanje odgovornosti u djece ili pripremu za kućnog ljubimca”.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠta je sve potrebno da biste putovali sa psom u zemlje Evropske unije?
Sledeći tekstKako da napravite prirodni šampon za pse sa sapunom od maslinovog ulja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime