Naslovna VESTI PSI PANČEVCI DOMINIRAJU: Građani skupili 300.000 dinara kao nagradu za informacije o trovaču...

PANČEVCI DOMINIRAJU: Građani skupili 300.000 dinara kao nagradu za informacije o trovaču pasa! (VIDEO)

0
pancevci rekli dosta je petface
Foto: 013info

Povodom slučaja trovanja uličnih pasa, gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i Gradsko veće grada Pančeva, uputili su javni apel i najoštrije osudili ovakvo krivično delovanje, koje je potreslo javnost i građane Pančeva i pružaju punu podršku nadležnim državnim organima u pronalaženju počinilaca krivičnih dela trovanja, ubijanja i svakog oblika zlostavljanja životinja, prenosi portal 013info.

013info navodi da ne smemo dozvoliti ovakve negativne pojave u našem gradu i moramo ih javno osuditi i učiniti sve da se ovakve kriminalne radnje zaustave, kako u smislu preventivnog delovanja, tako i u aktivnom i efikasnom rešavanju, ukoliko se dogode. Grad Pančevo je primer društveno odgovornog grada u ovoj oblasti, grad koji radi na podizanju društvene svesti i brige o životinjama, i zbog toga ovakav užasan čin mora biti najoštrije osuđen i poslata poruka svima da volimo i brinemo i pomažemo životinjama, navodi se saopštenju Uprave grada Pančeva.

PROČITAJTE I:

ČOPOR PASA SPASAO BEBU: Žena je bacila bebu u odvod, a onda se pojavio ovaj čopor! (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆI SPORT: Za ubijanje polarnih medveda plaćaju i do 36.000 funti! (VIDEO)

NAJČEŠĆI PROBLEMI SA REPOM KOD PASA: Ako je vaš pas previše srećan, može lako da ugane rep!

-Desetine pasa i mačaka je uginulo za dva meseca! Otrov je pronađen i u ograđenom parku za pse, a dve mrtve mačke su juče i danas pronađene u centralnom gradskom jezgru. Umiru ulični psi, ali i vlasnički. Ljudi su skupili 300.000 dinara kao nagradu za otkrivanje trovača, ističe naša čitateljka Tanja za Petface.

Ovo je neverovatna inicijativa, pre svega što je trovanje pasa intenzivirano 2019. godine i svako malo se pojavi novi pas ili grupa pasa koja je otrovana. 

Pančevci su prošlog vikenda održali protest ispred gradske uprave u Pančevu, protiv trovanja pasa.

Držimo palčeve Pančevcima da se izbore.petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.