Naslovna VESTI PSI NERASKIDIVA LJUBAV: Udomitelji su ih vratili, jer nisu mogli jedan bez drugog!

NERASKIDIVA LJUBAV: Udomitelji su ih vratili, jer nisu mogli jedan bez drugog!

0
neraskidiva ljubav petface

Popi, mešanac i Dejzi, Džek Rasle terijer, najbolji su prijatelji i čitav život su živeli zajedno. Oni su dovedeni u sklonište RSPCA 2016. godine nakon što njihovi vlasnici više nisu mogli da se brinu o njima. Radnici u skloništu su ih odmah stavili u zajedničku kućicu, jer nisu želeli da ih razdvajaju.

S obzirom da su dosta stari psi, nije im bilo lako da pronađu dom. Kada su ih udomili psi nisu mogli izdržati da budu odvojeni, pa su ranije ove godine vraćeni u isto sklonište.

NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: beba i pas koji su rođeni istog dana

Popi danas ima 17 godina, a Dejzi 10, iako su već dosta stari u njima ima još mnogo ljubavi koje mogu da pruže. Pre sedam meseci ponovo su došli u prihvatilište i od tada ponovo čekaju na dom, a ljudi iz skloništa ne žele da ih udome razdvojeno.

-Mešanac je mnogo stariji i želimo da ga udomimo kako bi proveo ostatak života u okruženju toplog doma. Za Dejzi je važno da je pripremimo na neki način da će doći kraj njenom prijatelju i da mora da se nosi sa tim, rekla je Rejčl Džons, šefica prikupljanja sredstava i komunikaciju u RSPCA.

neraskidiva ljubav petface

S obzirom na to da su psi stariji teško ih je udomiti, oni samo traže porodicu koja će ih voleti. Dejzi voli da izlazi i da se šeta, a Popiju je dovoljno dvorište u kojem će uživati.

NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: Kada je pas Bandito uginuo, njegov prijatelj, mačak Luiđi nije želeo nikoga da vidi! (VIDEO)

-Tužno je što ih opet vidim u odgajivačnici, nakon sedam meseci. Očajnički nam treba da pronađemo dom za oboje. Oni su tako divni i nežni, prijateljski nastrojeni psi, navela je Džons dodajući da su toliko druželjubivi i da obožavaju decu.

Dejzi i Papi su čitav život zajedno i prošli su mnogo toga zajedno. Sada su već stari i ne vole da se razdvajaju, ali kada bi ih neko zajedno udomio učinio bi pravu stvar. Njima je potrebna ljubav dobrih ljudi, treba im pomoći.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.