Naslovna VESTI PSI NERASKIDIVA LJUBAV: Udomitelji su ih vratili, jer nisu mogli jedan bez drugog!

NERASKIDIVA LJUBAV: Udomitelji su ih vratili, jer nisu mogli jedan bez drugog!

0
neraskidiva ljubav petface

Popi, mešanac i Dejzi, Džek Rasle terijer, najbolji su prijatelji i čitav život su živeli zajedno. Oni su dovedeni u sklonište RSPCA 2016. godine nakon što njihovi vlasnici više nisu mogli da se brinu o njima. Radnici u skloništu su ih odmah stavili u zajedničku kućicu, jer nisu želeli da ih razdvajaju.

S obzirom da su dosta stari psi, nije im bilo lako da pronađu dom. Kada su ih udomili psi nisu mogli izdržati da budu odvojeni, pa su ranije ove godine vraćeni u isto sklonište.

NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: beba i pas koji su rođeni istog dana

Popi danas ima 17 godina, a Dejzi 10, iako su već dosta stari u njima ima još mnogo ljubavi koje mogu da pruže. Pre sedam meseci ponovo su došli u prihvatilište i od tada ponovo čekaju na dom, a ljudi iz skloništa ne žele da ih udome razdvojeno.

-Mešanac je mnogo stariji i želimo da ga udomimo kako bi proveo ostatak života u okruženju toplog doma. Za Dejzi je važno da je pripremimo na neki način da će doći kraj njenom prijatelju i da mora da se nosi sa tim, rekla je Rejčl Džons, šefica prikupljanja sredstava i komunikaciju u RSPCA.

neraskidiva ljubav petface

S obzirom na to da su psi stariji teško ih je udomiti, oni samo traže porodicu koja će ih voleti. Dejzi voli da izlazi i da se šeta, a Popiju je dovoljno dvorište u kojem će uživati.

NERASKIDIVO PRIJATELJSTVO: Kada je pas Bandito uginuo, njegov prijatelj, mačak Luiđi nije želeo nikoga da vidi! (VIDEO)

-Tužno je što ih opet vidim u odgajivačnici, nakon sedam meseci. Očajnički nam treba da pronađemo dom za oboje. Oni su tako divni i nežni, prijateljski nastrojeni psi, navela je Džons dodajući da su toliko druželjubivi i da obožavaju decu.

Dejzi i Papi su čitav život zajedno i prošli su mnogo toga zajedno. Sada su već stari i ne vole da se razdvajaju, ali kada bi ih neko zajedno udomio učinio bi pravu stvar. Njima je potrebna ljubav dobrih ljudi, treba im pomoći.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHEROJSKO DELO: Momak koji radi u autoperionici izveo je nesvakidašnji podvig i postao HEROJ!
Sledeći tekstZašto treba praviti PAUZE ako putujete sa psom?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime