Naslovna VESTI PSI PAS IMAO MNOGO SREĆE: Izleteo je pred automobil i uspeli su da...

PAS IMAO MNOGO SREĆE: Izleteo je pred automobil i uspeli su da zakoče!

0
pas imao mnogo srece petface

Ovaj mališa izleteo je pred automobil, jedne večeri i imao je mnogo sreće. Automobil pred koji je skočio uspeo je da zakoči i pas je ostao nepovređen. Nije bilo lako uočiti psa niti je bilo lako zakočiti, jer se ovo dogodilo usred noći, a pas je crn.

– Ovakav crn kao noć, podleteo nam je u mrklom mraku pod točkove automobila! Na svu sreću zakočili smo na milimetar, izleteli iz kola, a on je samo seo i gledao u nas. Sav srećan što nas vidi. Znali smo da će ga sledeći auto koji prođe zgaziti, jer on nije znao ni farovi šta su, piše na Fejsbuk profilu Udruženja Beta iz Beograda.

PROČITAJTE I:

Ovaj restoran daje platu za igranje sa psima – sto dolara na sat!

Ljudi iz Bete su ga stavili u automobil i sutradan otišli tamo gde su našli psa kako bi se raspitali o njemu, ali nikome nije bio poznat.

pas imao mnogo srece petface

– Na žalost kako smo u ogromnim dugovima, nismo smeli da ga vodimo u pansion za koji znamo u startu da nećemo skupiti novac i jedino rešenje koje smo uspeli da mu nađemo je jedno dvorište gde ga svakodnevno obilazimo i hranimo, ali na žalost ne znamo koliko mu je tu sigurno i pitanje je trenutka kada ce naći rupu, izvući se i nestati, navode iz Bete na Fejsbuk stranici.

Pas nije mali rastom, ali još uvek ima mlečne zube koje polako menja, pa se procenjuje da je star oko pet meseci. Pas je predivnog karaktera i voli sve oko sebe, ljude, pse, mačke tu i tamo.

pas imao mnogo srece petface

-Dobio je ime Ostoja, prosto jer kad god ga pogledamo on kao da nam se smeje i kaže: “He, ost’o ja!” Nije neko ko previše vodi računa o higijeni, moramo da priznamo, što se na slikama i vidi. U stanju je da spava na kiši, u blatu. Očišćen je od parazita, za koji dan primiće prvu vakcinu, obećavamo da ćemo ga okupati i barem očešljati, stoji na Fejsbuk stranici Bete.

PROČITAJTE I:

Ispunili obećanje: Evo kako je LIDL obezbedio kutak za baka Mašu, 16-godišnjeg psa!

Iz udruženja se nadaju da će ga uskoro ispratiti u novi dom i mole sve ljude koji ih prate da dele njegovu priču kako bi ona imala srećan kraj.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOĆ VEŠTICA spojila mačku sa veoma čudnim prijateljem, sada su NERAZDVOJNI!
Sledeći tekstTUŽNA SUDBINA KUJE OLIVIJE IZ OBRENOVCA: Mesecima šetala ulicama sa zaglavljenom FLAŠOM U USTIMA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime