Naslovna VESTI PSI PAS IZMEĐU „ČEKIĆA I NAKOVNJA“

PAS IZMEĐU „ČEKIĆA I NAKOVNJA“

0
pas između čekića i nakovnja

Mi ljudi često umemo da kažemo: „našao sam se između čekića i nakovnja!“ Ovaj nesrećni pas se našao u sličnoj situaciji samo što se ovaj put radilo o betonskom zidu i drvenoj ogradi.

Srećom, komšija, koji je prolazio pored ograde primetio je rotvajlera koji nepomično stoji zaglavljen u procepu iz kojeg nikako nije mogao da izađe. Odmah je alarmirao jedno udruženje za zaštitu životinja. Pas je bio uplašen ali nije bio agresivan. Ostao je sa njim, smirivao ga, davao mu podršku čekajući pomoć. Kako bi ga smirio dao mu je da poliže sladoled.

pas između čekića i nakovnja

Ubrzo su stigli policajci i aktivisti Denverskog azila za pse i posle kraće akcije uspeli su da oslobode nesrećnog psa. Naravno, nisu uspeli da dokuče kao se ovaj rotvajler našao u ovako opasnoj situaciji.

UPUCAN U LICE! OPORAVLJEN – SPREMAN ZA UDOMLJAVANJE

Pošto su pregledom utvrdili da pas kome su odmah dali ime Frederik nema težih povreda, ustanovili su nesrećnu okolnost. Iako je Frederik imao ogrlicu, na njoj nije bilo nikakve identifikacione pločice, niti je bio mikročipovan. Zbog toga nisu mogli da utvrde ko je vlasnik ovog psa.

PRONAĐEN PAS NA GROBLJU SA TEŠKOM INFEKCIJOM OKA! Uznemirujući snimci

Frederik je prebačen u azil i tu čeka da policija utvrdi identitet vlasnika. Pored toga što je doživeo veliki strah zbog zaglavljivanja, ovaj dobri pas sada pati i zbog toga što ne može da se vrati svom domu. Potraga za vlasnikom se nastavlja.

pas između čekića i nakovnja

Dakle, obeležavanje ljubimaca je veoma važno. Nikada ne znate kada će vaš pas ili maca da se izgube, zapadnu u neku nevolju ili budu pronađeni. Jedini način da ponovo budete zajedno jeste da spasioci mogu da vas pronađu preko podataka iz mikročipa. Uostalom, obeležavanje pasa i mačaka je kod nas i zakonska obaveza.

Izvor: newsbreak.com    Foto:   DENVER ANIMAL SHELTER

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKAKAV RAZMAŽENKO – Spava samo u „ukusnim“ krevetima!
Sledeći tekstURNEBESNO – Potrošila hiljade dolara da bi psa izlečila od prdenja, a onda shvatila…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime