Naslovna VESTI PSI PRIČA DANA: Pas lutalica je spasio život beskućniku, koji je pokušao samoubistvo!

PRIČA DANA: Pas lutalica je spasio život beskućniku, koji je pokušao samoubistvo!

0
pas lutalica petface

Pas lutalica i njegov “čovek” po imenu Endi – zvezde su dana! Naime, priča nas vraća unazad, kada je Endi otkupio psa od prosjaka za 12 funti. Tada je pas imao svega nekoliko nedelja, pretpostavlja Endi – četiri!

Prosjak, kod kog je štene do tada živelo, davao je nesrećnom psu drogu, kako ne bi cvilelo za mamom od koje su ga tako rano odvojili. Endi je tada znao samo jedno – psića mora preuzeti i pokušati da  ga odvikne od droge. I sam Endi je izgubio sve zbog ovog gadnog poroka, pre 15 godina, tako da je u malom psiću video spas!

OGLAS KOJI JE SVE RASPLAKAO: Beskućnik iz Beograda pronašao psa i u potrazi je za VLASNIKOM!

Preuzeo ga je i nazvao bejli. Teški dani su bili pred njima, sve do jednog kada je Bejli, pas lutalica, spasio Endiju život! Jednog dana je nesrećni čovek krenuo ka mostu, sa svojim psom, ali onda je shvatio da on ne sme biti TAJ koji će odrediti kada će Bejliju doći kraj. To su bili najteži trenuci u životu dvojice prijatelja. Sedili su na mostu, a Endi je imao osećaj da mu Bejli ne dozvoljava da okonča svoj život. I zaista – spasio ga je tada.

pas lutalica petface

Od tog dana, Endi i Bejli se ne razdvajaju. Znaju koliko su srećni što imaju jedan drugog, što nisu usamljeni i koliko pomažu jedan drugome!

Endi je za lokalne medije ispričao kako Bejli nosi namirnice iz kupovine i doslovno mu ne dozvoljava da nosi išta teško. Ovo dvoje napaćenih duša su se pronašli na jedan poseban način.

PRIČA DANA: Beskućnik spasao život psu, kojeg je vlasnica izbacila iz stana!

-Znam da ljudi gledaju beskućnike sa prezirom, ali mene Bejli gleda očima punim ljubavi i razumevanja. Ne smeta mu što nemam krov nad glavom, njemu je bitno samo da ima svog čoveka koji ga voli, rekao je Endi!

Bejli je motivacija ovom čoveku da nikada više ne uzima drogu i da ne napravi neku glupost, zbog koje bi mogao završiti u zatvoru, jer zna da bi mu tada oduzeli psa i da ga nikada više ne bi video. Kada pomisli na drogu, Endi krene u šetnju sa Bejlijem i mračne misli ubrzo nestanu.

Na kraju dana, ova dvojica imaju jedan drugoga, a Bejli je svog čoveka izveo na pravi put. Nadaju se da će im neko pružiti šansu da rade, tačnije da Endi radi i tako se sa ulice presele u dom 😉 Želimo im puno sreće!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPETICIJU POTPIŠI: Prošlo je 8 godina, a od POLICIJE ZA ŽIVOTINJE – ništa!
Sledeći tekstPARAĆIN: Nezapamćen slučaj trovanja na desetine pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime