Naslovna VESTI PSI STAR, BOLESTAN, ZAPUŠTEN I IZBAČEN: Ovaj pas je namučen! (FOTO)

STAR, BOLESTAN, ZAPUŠTEN I IZBAČEN: Ovaj pas je namučen! (FOTO)

0

Star, bolestan, namučen, zapušten, prestravljen, poluslep. Nekad je bio mali, beli, rasni pas plaćen stotine eura a onda je ostario, razboleo se i nije više bio potreban.

Ima upaljene oči, upaljene uši, curi gnoj iz njega, ima tumor na vratu. O stanju dlake ne vredi ni pisati – pišu volonteri Anima Subotica.

DRAMA: Štene se ZAGLAVILO na terasi, stanari čekali da ga uhvate ako padne!

NA GRANIČNOM PRELAZU NICKELSDORF u prtljažniku SRPSKOG AUTOBUSA pronađeno 18 pasa!

– Star, gluv, slabo i vidi sa izraslinom ispod vrata. Koža u jezivom stanju, oči gnojave, on ne zna gde je i šta ga je snašlo. A nekad je možda nekome bio lep, zanimljiv, bio je mlad i razigran. Godine i nebriga su učinili svoje i na kraju je završio na ulici, verovatno da umre.

 – Sređivanje ovoliko zapuštenog psa traje satima. Jadnik je bio toliko miran i dobar, kao da je i sam znao da će mu skidanje ovog smeća koje ima na sebi olakšati život.

– I evo ga naš lepotanko. Naš mili dedica, smislićemo mi ovom hrabrom dečku neko lepo ime, za novi početak života. Mada njemu ime baš puno i neće značiti jer jako loše čuje, čak nismo sigurne da i čuje, mada se on nešto osvrće oko sebe, ali više hvata signale na njuh. Po ovoj fotkici bi se dalo zaključiti da će to biti jedan čangrizavac slatki, znate one što su mali ali su kao pevčići, opasni. Onaj što nije svestan da je mali, pa onda diže galamu i decibele da se pomisli da je to neki ozbiljan baja u pitanju, a ono mišić mali slatki. Prvi korak smo obavili, doterali su ga u Tiffaniju, pa nam je sav nekako mekan i nežan. Ako želite da pomognete oko njegovih potrepština veterinarski troškovi, kvalitetna hrana, sredstvo protiv parazita, javite se. Sad je na nama samo da ga negujemo i da ga vratimo u pristojno stanje kako bi mu ostatak života bio kvalitetan. Možda ga i udomimo, kad ga oporavimo, ne odustajemo, ima sigurno i za njega neko poseban ko bi ga primio u svoje srce i ovako vremešnog.

Svi koji žele da pomognu mogu novac da ubace u njihove kasice ili uplate na račune PROCREDIT BANK
Dinarski racun: 220-132755-12
Devizni racun: 40-305-00000296 IBAN: RS35 2204 0305 0000 0296 52, SWIFT: PRCBRSBG,
paypal: help.animals.anima@gmail.com
Njihove kasice se nalaze u:

vet. stanici “Panvet”, u Koste Racina 5,
Pet salonu Tiffany, Antona Askerca 42
vet. stanicu Happy vet koja se nalazi preko puta Tesline pijace
T&T ambulanta na Palicu

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBAČEN OTROV PORED ŠKOLE! U opasnosti životinje ali i deca! (FOTO)
Sledeći tekstNEČUVENO: Porodica izbacila trudnu mačku nakon što su nabavili dva psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime