Naslovna VESTI PSI PAS SAOBRAĆAJAC: Svakodnevno brine da deca bezbedno pređu ulicu

PAS SAOBRAĆAJAC: Svakodnevno brine da deca bezbedno pređu ulicu

0
pas saobraćajac, petface

Životinje ne prestaju svakodnevno da nas iznenađuju na najrazličitije načine. Svakog dana možemo od njih očekivati nešto novo. Pisali smo o onima koji čuvaju bebe, koji se stide, spasavaju živote svojim vlasnicima i sigurno se pitate šta je sada novo i neobično.

Danas ćemo vam predstaviti ovog neobičnog psa, koji je verovatno bio saobraćajni policajac u prošlom, ljudskom, životu. Kako, zašto?

MRAČNA RERNA SE POKAZALA KAO SVETLO SPASA! Pas je bio ZAROBLJEN dok je vatra “GUTALA” sve ispred sebe!

VETERINARI POBESNELI: vlasnici hteli da USPAVAJU psa, a kad čujete zbog čega – ZANEMEĆETE!

Upoznajte Kupatu, psa iz Batumija u Gruziji, koji je postao slavan i omiljen zbog toga što svakodnevno pomaže deci iz vrtića da bezbedno pređu ulicu.

Na mrežama se pojavio video koji pokazuje na koji način ovaj lepotan svakodnevno pomaže deci, zaustavljajući automobile i navodeći ih da pređu ulicu, iako je vaspitačica tu.

pas saobraćajac, petface

Nakon što se snimak pojavio, ispostavilo se da Kupata ovo radi svakog dana, pa meštani često vole da kažu i da je on njihov saobraćajac zaposlen za stalno. Neki čak, u poverenju, pričaju i da je on najbolji saobraćajni policajac u mestu.

Meštani kažu da Kupata svoj posao shvata veoma ozbiljno. Ponekad i po sat vremena čeka decu kako bi bio se uverio da su sigurni u parku i da će bezbedno preći ulicu.

pas saobraćajac, petface

Niko sa sigurnošću ne zna kako i zašto je Kupata odlučio da postane saobraćajni policajac, ali svi se slažu da je to što on radi zaista zadivljujuće. Pre toga bio je običan ulični pas, ali sada ga svi obožavaju, brinu o njemu, a mnogi dolaze u ovaj kraj samo da bi ga pomazili i slikali se sa njim.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTREBALO JE DA BUDE USPAVANA: Oni su joj pružili stalni dom
Sledeći tekstŠTO JE SIGURNO… Ona uvek sa sobom napolje nosi plišanu igračku

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime