Naslovna VESTI PSI ŠTO JE SIGURNO… Ona uvek sa sobom napolje nosi plišanu igračku

ŠTO JE SIGURNO… Ona uvek sa sobom napolje nosi plišanu igračku

0
što je sigurno, petface

Kod pasa, kao i kod ljudi, možemo prepoznati različite tipove ličnosti. Svaki od njih može biti luckas na svoj jedinstveni način. Takva je i zlatna retriverka Poi.

Prelepa Poi posebna je po jednoj stvari – nikada ne izlazi iz kuće bez plišane igračke koju nosi u zubima. Nedavno je njena vlasnica objavila na društvenim mrežama nekoliko slika kako bi pokazala koliko je ona divna i kakva je maza dok nosi svoje igračke sa sobom.

POLICAJAC PRONAŠAO PSA U LANCIMA: Ono što je uradio, pas mu nikada neće zaboraviti! (VIDEO)

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA: Rođen potpuno crn, ODJEDNOM počeo da beli!

Poina vlasnica navodi da njoj igračke predstavljaju neku vrstu zaštite i sigurnosti i zbog toga nikuda ne ide bez njih. Kaže da je Poi još dok je bila štene uvek nosila nešto sa sobom u ustima, pa je tako i nastavila do danas. 

što je sigurno, petface

Ono što je zanimljivo je što njene plišane igračke nisu male i nije vezana samo za jednu već ih ima mnoštvo. Među njima se mogu naći veliki plišani batak, banana, prase, nilski konj, ajkula, lopta, lubenica i mnoge druge…

Pored ovog Poi ima jednu veštinu po kojoj je takođe posebna – ume da balansira stvarima na svojoj glavi. Tako možete videti njene fotografije sa kašikom, keksićima, limunom, brokolijem i drugim predmetima na glavi.

što je sigurno, petface

Poi nam je pokazala po čemu je jedinstvena, a svakako ćemo ispratiti i druge ljubimce koji budu podelili sa svetom svoje veštine. 

Izvor: boredpanda.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.