Naslovna VESTI PSI SPASIO GA SIGURNE SMRTI: Pas se borio svim silama da ga izbavi!

SPASIO GA SIGURNE SMRTI: Pas se borio svim silama da ga izbavi!

0

Zahvaljujući svom vernom prijatelju, Mark Brovs je još još jednom ostao nepovređen. Njegov pas Beci rase šnaucer spasao ga je dva puta. Prvi put je oterao provalnike iz kuće, a sada je uspeo da ga izvuče ispod drveta koje se obrušilo na njega tokom šetnje.

Mark je sa svojim psom posle poslovnih obaveza odlučio da prošeta, to im je svakodnevna rutina koja im obojici dosta znači, piše Miror.

NAJSLAĐA MEDICINSKA SESTRA: Ovaj mačak neguje i leči druge životinje (FOTO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

ISTA IM JE TUGA: Devojčica sa amputiranim nogama PRONAŠLA UTEHU u ovom psu (FOTO)

Tokom šetnje, Mark je začuo pucketanje iz pravca velikog drveta. Prvo je pomislio da je u pitanju mačka ili veverica, u trenutku kada je pogledao u drvo čija je krošnja bila tačno iznad njega, doživeo je neprijatnost. Velika grana se polomila i pala na njega.

Tada mu je u pomoć došao njegov verni plišani saputnik, koji se svim silama borio da nesrećnog čoveka izbavi iz kandži velike krošnje.

On je svog vlasnika počeo da vuče, i nekoliko minuta kasnije uspeo je da ga izbavi i smesti na sigurno. Ovo mu nije prvi put da mu spašava život. Naime, pre nekoliko godina, Marku su se lopovi prišunjali do kuće, i pokušali da mu ukradu automobil marke “BMV”, tada je Beci osetio šta se dešava i oterao lopove.

– Beci je deo porodice, svi ga volimo. On je pravi prijatelj, i ne znam šta bismo moja porodica i ja bez njega. Svakodnevno nam pokazuje i dokazuje koliko mu značimo i koliko nas voli. On je pravo bogatstvo. – rekao je Mark, piše Miror.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUGA U ZAGREBAČKOM ZOO VRTU: Uginula je mama morska lavica, a nakon nje i njeno mladunče!
Sledeći tekstNJIHOVA LJUBAV JE VEČNA: Stariji par lavova ISTOVREMENO USPAVALI da ne bi živeli jedno bez drugog!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime