Naslovna VESTI PSI PRIČA KOJA ĆE VAS SLEDITI: Pas se rukuje sa vlasnikom, koji ga...

PRIČA KOJA ĆE VAS SLEDITI: Pas se rukuje sa vlasnikom, koji ga upravo ostavlja u Prihvatilištu – ZAUVEK!

0
Pas u Prihvatilištu petface

Pas u Prihvatilištu: Roki je istinski svedok neizrecive ljubavi koju psi imaju za svoje vlasnike – čak i onda kada ih oni iznevere i izdaju.

Ovo je priča o devetogodišnjem pit bulu, Rokiju, koji je predat „West Valey“ prihvatilištu za životinje u Kaliforniji, zajedno sa sestrom Kapkejk. Porodica koja ih je odgajila donela je odluku da više nemaju vremena da se brinu o njima. Epilog je naravno Pas u Prihvatilištu!

Pas u Prihvatilištu petface

Čak i kada ga je njegov vlasnik nakon devet godina ostavilo u prihvatilištu, Roki je podigao šapu i pozdravio se sa njim. Tako je nastala ova neverovatna fotografija, koja pokazuje da njihova vernost i zahvalnost ne poznaje granice!

Moguće je da Rokijeva bivša porodica nije shvatila da smeštanje psa u pretrpano lokalno prihvatilište znači ugrožavanje njegovog života, jer su šanse za usvajanje odraslog pit bula veoma male.

Pit bulovi su rasa koja je najčešće eutanazirana u prihvatilištima, tako da su sve šanse bile protiv njega.

Pas u Prihvatilištu petface

Ubrzo nakon dolaska u prihvatilište, Rokija su obeležili za eutanaziju ukoliko ne pronađe novi dom za nekoliko dana. Prihvatilište je napravilo video, da bi pokazali kako Roki ima simpatičan karakter, uz objašnjenje:

„Nije ostalo još mnogo vremena… Vidimo koliko on priželjkuje kuću i nekoga koga bi mogao nazvati porodicom… Beskrajno bi nam značilo ako bi uskoro mogao pronaći svoj novi dom.“

Rokijeva vernost i ljubav su bili očigledni svima koji su čuli zanjegovu priču i na sreću njegova tužna fotografija zapala je za oko novoj porodici. Roki je usvojen i otputovao je u svoj novi dom prošle sedmice, a prema izjavama volontera, i Kapkejk je takođe našla novi dom.

Rokijev život je spasen za dlaku. Ali i dalje postoji hiljade pasa koji su isto tako verni, puni ljubavi i neodoljivi i koji još uvek čekaju svoje porodice da ih izbave iz prihvatilišta.

Ukoliko ste spremni da udomite psa, potražite ljubimce u loklanim azilima, Prihvatilištima, a neka vam ova priča postane i podstrek za taj korak!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.