Naslovna VESTI PSI NAKON GODINA LUTANJA: Pas ponovo u zagrljaju NAJBOLJEG prijatelja! (VIDEO)

NAKON GODINA LUTANJA: Pas ponovo u zagrljaju NAJBOLJEG prijatelja! (VIDEO)

0

Volonteri ukrajinskog skloništa za pse, priimili su ogromnog, plavookog psa sa ulice, prema kojem život na baš na toj ulici nije bilo nimalo nežan. Na tu činjenicu ukazivalo je njegovo mršavo telo i ućebana dlaka.

Volonteri u centru bili su odlučni da nađu psu novi srećni dom – ne pomišljajući da već ima jedan dok je svom vlasniku mnogo nedostajao.

MEŠTANI UZNEMIRENI ZBOG POJAVE OVE ŽIVOTINJE: Prvi put viđeni posle 40 godina!

Istog dana kada je pas stigao u sklonište, uslikali su ga i objavili na društvenim mrežama u pokušaju pronalaska ljudi koji bi ga udomili. Obzirom na njegovo stanje i vreme koje je bilo potrebno da povrati zdravlje, činilo se prilično nemoguće da ovaj pas ikoga zainteresuje – a tuga, očigledna u njegovim očima, sve volontere je pogodila.

Za samo nekoliko sati, ovaj post podeljen je nekoliko stotina puta na društvenim mrežama i to širom sveta. Upravo ta deljena napravila su čudo.

Samo dva dana nakon što je stigao, sklonište je kontaktirala žena čiji pas je ukraden još 2017. godine iz dvorišta. Prijatelji su joj poslali post koji je sklonište objavilo, i bila je pogođena neverovatnom sličnošću psa koji je na slici i svog ukradenog ljubimca.

NESVAKIDAŠNJE: Papagaji isterani iz parka jer su PSOVALI prolaznike!

– Tražila je svog psa dvije godine – rekla je Galina Lekunova, radnica u skloništu. No, da li je on uistinu njen pas?

Sledećeg dana, dogovoren je sastanak koji je trebao potvrditi sumnju – ubrzo je postalo očigledno da je to bio ponovni susret.

– Suze radnosnice u ranim jutarnjim satima! – tako je sklonište opisalo trenutak ponovnog susreta, nazivajući ga „čudom.“

Pas, čije ime je Lord, na taj dan čekao je jako dugo. Napokon je vraćen tamo gde pripada – uz pomoć stranaca koji su insistirali na tome da se vest o njemu proširi online.

– Zahvaljujemo svima koji su podelili naš post – napisali su iz skloništa. Hvala vam što je život ovog psa spašen, a mir vraćen duši njegove vlasnice!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKONAČNO LEPE VESTI: Proglašena nova značajna područja za ptice u Srbiji
Sledeći tekstPOSLEDNJI SUSRET ratnog veterana i njegovog voljenog psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime