Naslovna VESTI PSI PANČEVO: Vlasnici hteli da se reše psa – vezali mu noge i...

PANČEVO: Vlasnici hteli da se reše psa – vezali mu noge i strpali u džak!

0
džak petface

Najlonski džak, vezane noge i najgori epilog – to je ono što su vlasnici ovog psa čekali. Ali, Željko im je pokvario plan.

Neverovatna, gotovo filmska priča, vodi nas do Pančeva. Željko Stojčić je za naš portal ispričao i kako se sve odgiralo.

džak petface

Vlasnici su hteli da je se reše tako što su joj vezali noge, stavili je u najlonski džak, koji su takođe vezali i čekali da se pas uguši. Kada je počela da se guši, počela je da vrišti, a tada su pokušali da je ućutkaju “ručno”. To su čule prve komšije koje su uletele u dvorište, što se sve vidi i čuje na snimku koji posedujem. Neko je zvao mene, a neko policiju i stigli smo otprilike u isto vreme – na žalost ili na sreću, priča nam Željko.

NEVEROVATAN ŽIVOT KUJE SA ULICE: U Bosni su je hteli da je ubiju, u Češkoj je udomljena i postala terapijski pas!

Kako on tvrdi, ideja je bila da psa ubiju, uguše i bace u kamion za đubre!

– Jedna od izjava vlasnice je bila da su oni nju ustvari hteli da odnesu u “zošop”, da je “uspavaju i da ima papire od “doktora iz Beograda” da je bolesna. Onda je u toku izjave dodala i „da se pas mnogo „dere“, laje, zavija i da smeta komšijama“, citirao je Željko, sada već bivše vlasnike ovog psa!

džak petface

Uz pisanu saglasnost, Željko odmah preuzima psa i vodi veterinaru! On je detaljnim pregledom utvrdio da je pas potpuno zdrav i da osim što je premršav nema nikakav problem.

NIŠ: 90 povređenih životinja svoj dom i utočište pronašlo u “Zoo kutku”!

– Pas je prečipovan na mene, a sve troškove veterinara, zbrinjavanja i slično preuzelo je udruženje „Serbian forgoten paws“. Trenutno se nalazi u jednom pansionu u Beogradu, a najveću zahvalnost što je pas uopšte živ dugujem Tatjani Biro Nikolić i njenoj porodici, dodao je Željko!

On nam je objasnio i kako je podneo krivičnu prijavu protiv, sada već bivših, vlasnika i da samo čeka izveštaj od policije, koji će prineti kao dopunu.

– Išao sam u policiju da dajem izjavu i zbog objave snimka i upozeren da ću biti procesuiran ako ga ne sklonim. Najbitnije je da je pas sada dobro i da će se uskoro potpuno oporaviti, rekao je za kraj razgovora Željko.

Mi smo bez komentara,…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.