Naslovna VESTI PSI PANČEVO: Vlasnici hteli da se reše psa – vezali mu noge i...

PANČEVO: Vlasnici hteli da se reše psa – vezali mu noge i strpali u džak!

0
džak petface

Najlonski džak, vezane noge i najgori epilog – to je ono što su vlasnici ovog psa čekali. Ali, Željko im je pokvario plan.

Neverovatna, gotovo filmska priča, vodi nas do Pančeva. Željko Stojčić je za naš portal ispričao i kako se sve odgiralo.

džak petface

Vlasnici su hteli da je se reše tako što su joj vezali noge, stavili je u najlonski džak, koji su takođe vezali i čekali da se pas uguši. Kada je počela da se guši, počela je da vrišti, a tada su pokušali da je ućutkaju “ručno”. To su čule prve komšije koje su uletele u dvorište, što se sve vidi i čuje na snimku koji posedujem. Neko je zvao mene, a neko policiju i stigli smo otprilike u isto vreme – na žalost ili na sreću, priča nam Željko.

NEVEROVATAN ŽIVOT KUJE SA ULICE: U Bosni su je hteli da je ubiju, u Češkoj je udomljena i postala terapijski pas!

Kako on tvrdi, ideja je bila da psa ubiju, uguše i bace u kamion za đubre!

– Jedna od izjava vlasnice je bila da su oni nju ustvari hteli da odnesu u “zošop”, da je “uspavaju i da ima papire od “doktora iz Beograda” da je bolesna. Onda je u toku izjave dodala i „da se pas mnogo „dere“, laje, zavija i da smeta komšijama“, citirao je Željko, sada već bivše vlasnike ovog psa!

džak petface

Uz pisanu saglasnost, Željko odmah preuzima psa i vodi veterinaru! On je detaljnim pregledom utvrdio da je pas potpuno zdrav i da osim što je premršav nema nikakav problem.

NIŠ: 90 povređenih životinja svoj dom i utočište pronašlo u “Zoo kutku”!

– Pas je prečipovan na mene, a sve troškove veterinara, zbrinjavanja i slično preuzelo je udruženje „Serbian forgoten paws“. Trenutno se nalazi u jednom pansionu u Beogradu, a najveću zahvalnost što je pas uopšte živ dugujem Tatjani Biro Nikolić i njenoj porodici, dodao je Željko!

On nam je objasnio i kako je podneo krivičnu prijavu protiv, sada već bivših, vlasnika i da samo čeka izveštaj od policije, koji će prineti kao dopunu.

– Išao sam u policiju da dajem izjavu i zbog objave snimka i upozeren da ću biti procesuiran ako ga ne sklonim. Najbitnije je da je pas sada dobro i da će se uskoro potpuno oporaviti, rekao je za kraj razgovora Željko.

Mi smo bez komentara,…

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNESTAO PRE NEKOLIKO SATI: Molimo pomozite da se Lord pronađe!
Sledeći tekstStara čivava Berta je bila toliko gojazna da nije mogla ni da hoda

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime