Naslovna VESTI PSI OVO ĆE VAS SIGURNO NASMEJATI: Pas ukrao lažne zube

OVO ĆE VAS SIGURNO NASMEJATI: Pas ukrao lažne zube

0
pas sa lažnim zubima

Dok su u karantinu zbog korona virusa mnogi čine najrazličitije stvari kako bi se bar malo razonodili. Izgleda da je tako i sa našim ljubimcima. Ovome su bili potrebni samo komplet lažnih zuba i – zabavi nikad kraja. Neočekivano i potpuno neplanirano, ovaj nestašluk mu je doneo i ogromnu slavu na društvenim mrežama.

pas zubi

Ben Kembel je na YouTube-u objavio snimak na kome se vidi njegov pas Tomas koji nosi lažne ljudske zube u svojim ustima. Tomas na ovom snimku izgleda kao da ima neverovatan osmeh ali i pomalo zbunjen pogled.

GRADSKO VEĆE GA OSUDILO NA SMRT – Vlasnici se bore za njegov život!

Niti na snimku, niti kasnije nije objašnjeno kako je ova mali terijer došao do ovih zuba. Naravno, nikome nije jasno kako mu je pala na pamet ideja da ih stavi u usta a još manje kako mu je to uspelo tako savršeno. Slučajnost koja se događa jednom u milion slučajeva – ali upalilo je. Tomas je postao zvezda YouTube-a i to preko noći.

pas sa zubima

Na snimku se vidi da Tomas izbegava svog vlasnika kao da pokušava da izbegne da mu ovaj uzme nove zube. Od trenutka objavljivanja ovog videa, Tomasov „zubati osmeh“ je imao više od 1,7 miliona pregleda uz preko 600 komentara. Izgleda da su se mnogi dobro zabavili gledajući video. Jedan komentar je glasio: „Smehom sam probudio sve u svojoj kući. Toliko je ludo da nisam mogao da prestanem.“ Drugi: „Ovo me je učinilom boljom osobom. Tvoj osmeh me je razbudio.“

ČUDESNO SLATKO: ŠTENE SA REPOM NA GLAVI – Predodređen za velika dela.

Tomasov vlasnik Ben je takođe prilično iznenađen uspehom ovog videa. On nikada nije preterano koristio društvene mreže kako bi pokazivao svog ljubimca. Nema veliki broj pratilaca pa je tolika popularnost Tomasa i njegovog poduhvata izgleda još jedan dokaz da se viralni video ne može planirati.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.