Naslovna VESTI PSI SRAMOTA: Vozač na liniji 25P nije hteo da nastavi vožnju zbog slepe...

SRAMOTA: Vozač na liniji 25P nije hteo da nastavi vožnju zbog slepe Vesne i njenog psa vodiča!

2
pas vodič petface

pas vodič: Vesna, zahvaljujući Astoru psu vodiču, može slobodno da se kreće, obavlja svakodnevne poslove, ide u šetnje, Gradski prevoz,.. Mmmmda, ali samo na papiru. O brojnim neprijatnostima koje doživljava, nažalost, neretko pišemo, a najnoviji slučaj desio se juče oko 16h.

– Danas oko 16h, vozač na liniji broj 25P, upravo mi je objasnio da to što sam ja sa psom vodičem je razlog da on ugasi vozilo, izbaci više od 100 putnika na toj liniji i da samo ako njemu jave da sme on će da me vozi, ogorčena je Vesna onim što doživljava po ko zna koji put!

Pročitajte još:
SRAMOTA SRBIJE: Muškarac izvređao slepu Vesnu i njenog psa vodiča!

Kako joj je objasnio vozač, njen pas vodič je opasan jer „ako ga neko zgazi na rep i nogu on može da ujede“.

pas vodič petface

Vesna je i više nego ogorčena jer je svakodnevno izložena i psihičkom i fizičkom zlostavljanju! Ali, ona ne želi da odustane. U ime svih slepih i slabovidih osoba u Srbiji!

– Molim vas prenesite ovu poruku, jer valjda ima nekoga ko će shvatiti da i ja imam pravo da idem kao i svi građani PREVOZOM, da uđem u SVE OBJEKTE i da je ASTOR pas vodič slepih! Eto, toliko vas molim u ime više od 12.000 slepih i slabovidih osoba za koje se mi u Savezu slepih i slabovidih Srbije Beli štap borimo, rekla je Vesna!

Pročitajte još:
BEOGRAD: Posebno mesto u GSP za osobe koje se kreću uz pomoć psa vodiča!

Policija je izašla na lice mesta, a Vesni su u ovoj neprijatnoj situaciji pomogle Sonja i Milica kojima se ona ovaj put svesrdno zahvalila!

Dakle, još jendom naglašavamo da je pas vodič slepih pomoć osobama koje su slepe i slabovide, baš kao što mu i „titula“ sama govori. Urazumite se!

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUvredio psa, sad mu preti 37 godina zatvora!
Sledeći tekstVELIKO HVALA: POLA TONE FRISKIES HRANE dobija Prihvatilište Dobra Nada!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime