Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET GLASAJTE: Bira se PETFACA Novog Sada

GLASAJTE: Bira se PETFACA Novog Sada

0
PETFACA Novog Sada PETFACE

Pet Party je već iza nas, a dok se utisci polako sumiraju i dok naši dragi gosti listaju fotke sa događaja, mi zvanično objavljujemo da upravo SADA počinje izbor za PETFACU Novog Sada.

Podsetite se kako je izgledala PETFACA Beograda!

Prvi korak do učešća u ovom prestižnom nadmetanju, ljubimci su savladali sa odličnim uspehom. Sudeći po fotografijama, oni su ispozirali pred objektivom, kao da iza sebe imaju dugogodišnji manekenski staž. Tako, prilikom fotografisanja, imali smo prilike da vidimo zavodljive poglede, zanimljive aufite i razne poze. Sve u svemu, svaka fotografija je posebna, jer ljubimci koji su se tog dana pojavili na našem party-ju zaista se mogu pohvaliti nesvakidašnjom lepotom. Dakle, do danas su se za vašim ljubimcem okretali samo na ulici, a od ovog dana, za autentičnu pojavu vašeg lepotana, imaće prilike da sazna baš cela internet zajednica.

PETFACA Novog Sada petface

U ovom jedinstvenom nadmetanju, priliku za učešće imaće preko 120 ljubimaca, a ko će biti pobednik zavisi samo od vas. Pobednika će odlučiti glasovi, a PETFACA Novog Sada će biti pas, mačka, leming, papagaj, kornjača ili morsko prase sa najvećim brojem lajkova.

PETFACA Novog Sada PETFACE

Da zaključimo, prvi korak je savladan, a drugi korak je glasanje na stranici Ljubimci su zakon. Lajkujte ovu stranicu, ukoliko nista do sada i potražite aplikaciju PETFACA Novog Sada. U okviru nje, pronaći ćete fotografije naših preslatkih manekena. Nagradite lajkom svaki čupavi repić ili svaki naočiti stav – izbor je samo vaš. a priliku za glasanje imaćete sve do 18. novembra,

PETFACA Novog Sada PETFACE

Glasajte, pozivajte, šerujte  najveća faca u životinjskom svetu neće se izglasati sama. Pobednika pored mnogo fanova, slave i svega što sa sobom ova titula nosi, čekaju i vredne nagrade.

Srećno!!!

Prethodni tekstPREDSTAVLJAMO VAM: Dirljive fotografije kućnih ljubimaca na putu ka novom domu!
Sledeći tekstPREKO 23 MILIONA PREGLEDA: Ne vozi dok si pijan – Prijatelj te čeka!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime