Naslovna VESTI KAKO POKAZUJU LJUBAV: Kada jedan partner ugine, drugi tuguje SAM do svoje...

KAKO POKAZUJU LJUBAV: Kada jedan partner ugine, drugi tuguje SAM do svoje smrti!

0
POKAZUJU LJUBAV petface12

One ne razumeju politiku, razliku u rasi, jeziku ili materijalnom bogatstvu. One znaju kako da vole i pruže istinsku sreću svom partneru! ŽIVOTINJE! Među najvernijim životinjama su ptice, mada postoji nekoliko drugih vrsta životinja, koje čine da se i mi osetimo postiđeno i sa pitanjem – da li smo mogli učiniti više za našeg partnera! 🙂

1.Dabrovi su vrlo nežni u svojim vezama. Nakon parenja, oni provode dosta vremena zajedno uz svoje mlade. Njihova veza je slična onim vezama koje grade ljudi, jer im je odnos često satkan od svađa, prepirki, ali ih oni nikada ne dovedu do raskida. Kada jedan partner ugine, drugi dabar tuguje do svoje smrti!

POKAZUJU LJUBAV petface12

2.Sove su poznate po neobičnom načinu udvaranja. Mužjaci love miševe i onda ih donose u gnezdo ženke. Ukoliko ženka počne da “viče” – to je dobar znak, jer u svetu sova to znači sudbonosno “DA“!

POKAZUJU LJUBAV petface

3.Priznajemo, pingvini su SINONIM ZA ROMANTIKU! Kada se mužjak zaljubi u ženku, on pretraži čitavu plažu ne bi li našao savršen kamenčić da joj pokloni. I kada ga konačno nađe, odgegaće se do ženke i odložiće kamenčić ispred nje. Taj čin je kod pingvina neka vrsta prosidbe.

LJUBAV, LJUBAV, LJUBAV: Dva zaljubljena psa ne žele da se razdvajaju!

POKAZUJU LJUBAV petface

4.Ptice albatrosi stiču zrelost sa 10 godina starosti, i tada svoje vreme provode u pronalaženju odgovarajućeg partnera. Kada saznaju da je neko poseban, oni razvijaju sopstveni jezik (koji se sastoji uglavnom iz plesnih pokreta koji su korišćeni da bi par bio zajedno). Nakon što postanu partneri, oni će provesti ostatak svog vremena usmereni na polaganje jaja i podizanje njihovih potomaka.

POKAZUJU LJUBAV petface

5.Labudovi su simbol ljubavi. Zagrljeni izgledaju predivno, a koliko je labud posveće svojoj partnerki poznato je u svetu životinja. Mužjak labuda čak i leži na jajima dok se ne izlegnu mladunci.

POKAZUJU LJUBAV petface

Iako životinje svoju ljubav ne mogu ozvaničiti vereničkim prstenom, svečanim ceremonijama, brakom i papirima, njihova ljubav može biti jača nego što je to među ljudima.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠTA JE SINDROM VISEĆEG JEZIKA: Kada ih vidimo kako im visi jezik mislimo da je to slatko, ali…
Sledeći tekstLEKCIJA VLASNICIMA: Pas Rubi preminuo zbog jedenja kolača sa prirodnim zaslađivačem!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime