Naslovna VESTI PSI Elma je primetila psa samog na hladnoći i kiši, a onda mu...

Elma je primetila psa samog na hladnoći i kiši, a onda mu je poklonila svoj ŠAL! (VIDEO)

0
poklonila svoj sal petface

Nedavno je kamera sa ulice snimila gošću jednog kafića kako po hladnom i kišnom danu u Turskoj radi jednu veoma lepu stvar. Kako je krenula da prolazi kroz vrata, ugledala je psa kako sklupčan leži na otiraču na ulazu u kafić i to po kiši. Pas je bio nepomičan, sklupčan, praktično zgrčen.

Nije želela da samo prođe i okrene glavu, odlučila je da mu ponudi više kako bi mu bar malo pomogla, onoliko koliko je mogla.

Scena je trajala veoma kratko, devojka je zastala i raširila kišobran, malo je stajala pored psa i onda odlučila da uzme svoj šal koji joj je bio oko vrata, po očigledno hladnom vremenu i pokrila je psa koji je sam ležao na zimi i kiši.

PROČITAJTE I:

USPELI SMO: Psi iz Zemuna, koji su se smrzavali, a o kojima smo pisali, DOBILI KUĆICE!

Jedna osoba koja je videla snimak, prepoznala je svoju drugaricu Elmu na njemu.

Elma nikada nije očekivala pohvale za svoj gest poklanjanja šala psu sa ulice. Nije imala u tom trenutku šta više da ponudi psu i jedino što je imala kod sebe bio je taj šal kako bi ga bar malo zgrejala.

-Nisam imala pojma da će iko primetiti to što sma uradila. Vreme je bilo hladno i nisam mogla podneti da gledam psa kako drhti na zimi i kiši, rekla je Elma.

Iako se njen susret sa tim psom završio upravo istog dana kod kafića ona se nada da za psa postoji porodica koja mu pruža ljubav i blagostanje. S obzirom na reputaciju Turske o ljubiteljima životinja, niko ne bi bio iznenađen da je pas našao porodicu i da je sada srećan sa njom.

Takođe, svi se nadamo da će Elmin primer inspirisati mnoge ljude da postupe slično kada vide nezaštićenu životinju na ulici. Može se pomoći i kada nemamo ništa kod sebe!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJulijana i Dario iz Novog Sada deo novca od svadbe poklonili napuštenim psima u Zaječaru!
Sledeći tekstHUMANOST: Zaposleni u jednoj firmi u Beogradu PRAVILI KUĆICE ZA NAPUŠTENE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime