Naslovna VESTI PSI DIVNOOO: Nakon dve godine razdvojenosti, Zevs i njegova vlasnica su ponovo zajedno!

DIVNOOO: Nakon dve godine razdvojenosti, Zevs i njegova vlasnica su ponovo zajedno!

0
Zevs petface

Pre tačno dve godine pas po imenu Zevs je nestao iz doma njegove vlasnice koji se nalazi na Floridi. Ona ga je nakon toga tražila doslovno svuda – od ulica preko prihvatilišta, ali od njega nije bilo ni traga ni glasa. A onda nakon dve godine, desilo se čudo. Ali da krenemo redom… 😀

Pročitajte još: VIDEO: Beri je snimio ponovni susret sa psom, ukradenim pre nekoliko meseci!

Kao što smo rekli, kada je mali terijer po imenu Zevs nestao, njegova neutešna vlasnica Debi Petrank prevrnula je svaki kamen kako bi ga pronašla. Njen napor je bio uzaludan i ona je polako gubila nadu da će svog ljubimca ikada ponovo zagrliti. Prošle nedelje, nakon dve godine od kada je Zevs nestao, usledio je telefonski poziv iz jednog prihvatilišta u Mičigenu. Naime, pas je tamo pronađen i sada su zaposleni obavestili Debi da je njen ljubimac kod njih:

Ona je bila u ekstazi kada smo zvali. Bila je šokirana i u neverici, rekla je Elejn Grin iz Friends, izvršna direktorka Dearborn Animal Shelter.

Pročitajte još: Kako stari bolesni pas postaje razigrano štene pri ponovnom susretu sa vlasnicom! (VIDEO)

Iznenađenje vlasnice bilo je prirodno i očekivano, jer pas je ipak nestao pre ravno dve godine. Sada kada je pronađen, on se nalazio preko 1.000 kilometara od kuće. Kada je klupko počelo da se odmotava, ustanovljeno je da se Zevs na početku kretao u okolini restorana brze hrane na Floridi. Nakon toga, njega je pokupio neidentifikovani čovek koji ga je odveo u Mičigen. I nakon toga je nestašni Zevs uspeo da pobegne. Nakon lutanja, on je završio u Prihvatilištu Friends for the Dearborn Animal Shelter. Tamo mu je očitan mikročip, nakon čega je sve ostalo bilo lako.

Zevs petface

Kada su zaposleni iz ovog Prihvatilišta saopštili Debi Peternak da je njen pas kod njih, ona im je skoro zalupila slušalicu. Naime, ova žena je bila toliko uzbuđena da je bez razmišljanja odmh krenula ka Mičigenu. Usput je dva puta zaustavljena od strane policije zbog prekoračenja brzine. Imala je sreće da joj je samo jedan policijac napisao kaznu. Drugi je bio dirnut pričom o Zevsu. 😀

Pročitajte još: RAVNO ČUDU: Pas se sam vratio kući, nakon 7 meseci odsustva!

Dakle, pas je pronađen zahvaljujući mikročipu. Da nije bio čipovan, ponovni susret se verovatno nikada ne bi ni odigrao. Njegovoj vlasnici na kraju nije ni bilo važno kako je njen pas pronađen. Jedino je bilo bitno da su oni ponovo zajedno:

Molila sam se Bogu da se u ovu priču umešaju pravi ljudi. To se na kraju i dogodilo. Moj pas je ponovo sa mnom.

DIVNA PRIČAAA!

Pogledajte i VIDEO ponovnog susreta između Zevsa i njegove vlasnice:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUpoznajte Fišerove koji imaju najbolje bebisitere na svetu! (FOTO)
Sledeći tekstFOTO: Ovako smo se proveli na maratonu trčeći sa psima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime