Naslovna VESTI PSI VALJEVO: Nemački ovčar živi u cevi pored puta! Nada moli za pomoć!

VALJEVO: Nemački ovčar živi u cevi pored puta! Nada moli za pomoć!

2
nemački ovčar petface

Nemački ovčar – napušten, izbačen ili izgubljen. I dalje se ne zna. Ono što se zna je da je mlad i da živi u jednoj cevi pored puta, u Valjevu. Nada, žena koja ga je pronašla i koja svakodnevno ide do njega i donosi mu hranu, apelovala je za pomoć.

– Nije još provereno da li je pas čipovan, jer nam vremenski uslovi otežavau sve pa i dolazak veterinara. To je prvo što može da se uradi. Ono što mogu reći je da je u pitanju mlad Nemački ovčar i da živi u cevi, u kanalu pored puta, napisala je Nada na svom Facebook profilu.

Pročitajte još:
Nemački ovčar, sa slomljenom nogom, 10 dana leži na grobu preminulog vlasnika!

nemački ovčar petface

Obzirom da u Valjevu ne postoji pansion za pse ili postoji jedan, u kome dan košta 500 dinara + hrana, Nada je apelovala da se fotografije psa prošire kako bi mu se pomoglo.

Pročitajte još:
KRALJEVO: Namučeni nemački ovčar, Azra, spašena od Roma traži DOM!

– Za sada nećemo otkrivati lokaciju. Pas redovno dobija hranu, a nakon što nam vremenski uslovi dozvole prebacićemo ga na sigurno mesto. Moramo mu hitno naći dom kasnije, ima već zainteresovanih ljudi koji bi pomogli, a neki su se javili i za udomljenje, napisala je Nada.

nemački ovčar petface

Mnogi su ponudili pomoć u vidu plaćanja pansiona u Beogradu, ali do psa je za sada moguće doći jedino pešaka, po velikom snegu. To Nada i radi, donoseći mu hranu da preživi to otopljenja.

Podelite priču sa fotografijama, možda se među vašim prijateljima nalazi neko ko traži nemačkog ovčara. Ukoliko se utvrdi da pas nema čip, biće mu potreban dom!

ŠERUJTE!

Za sve informacije kontaktirajte Nadu Čolić – Jelić na njenom Facebook profilu!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZašto mačke plaču?
Sledeći tekstKRAGUJEVAC: Tatjana i Tamara su studentkinje koje vas mole za pomoć, jer njihov pas Bole umire!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime