Naslovna VESTI MAČKE POSAO IZ SNOVA: Traži se osoba koja će živeti na grčkom ostrvu...

POSAO IZ SNOVA: Traži se osoba koja će živeti na grčkom ostrvu i brinuti o 55 maca!

0
posao iz snova petface

Volite more? Volite mačke? Sanjali ste kao mali da zivite na malom ostrvu, na vašoj predstavi raja i lepote, a pritom da zarađujete? Kada se još doda to da je posao od pola uobičajenog radnog vremena, pa ima li bolje? Ako sve ovo želite – onda je ovo posao za vas!

Naime, “God’s Little People Cat Rescue” vodi brigu o 55 mačaka na rajskom grčkom ostrvu, Siros, i sada traži nekog ko bi im pomogao u tome. Ponuda obuhvata svakodnevno maženje sa mačkama uz plaćen boravak, privatnu baštu i naravno platu.

VIDEO: Beskućnici koji brinu o životinjama, dobijaće platu!

Par koji vodi „svetilište za mačke“ odlučio je da krene dalje i ponudio je zainteresovanima da se prijave za privlačan posao na jednom od prelepih ostrva u Grčkoj, za platu od 360 evra. Posao obuhvata pola uobičajenog radnog vremena i mnogo zadovoljstva. Oglas se odnosi na dugoročni anganžman od najmanje šest meseci, uz volonterski rad na početku.

Svakako, ovaj oglas je izazvao veliko interesovanje i zainteresovanost kod ljubitelja mačaka, ali i onih koji su nekada ovako zamišljali raj.

Od 2010. godine Džoan Bovel iz Danske vodi brigu o macama na ostrvu, na koje se preselila sa suprugom iz zdravstvenih razloga. Na Fejsbuk stranici napisala je da je ovo ponuda za plaćen posao.

-Ovo je istina i nije šala – prijatelji, molim vas slobodno potvrdite, stoji na profilu. Takođe se navodi da se traži osoba za stalno trčanje za mačkama.

posao iz snova petface

Par smatra da je bi ovaj posao najviše odgovarao osobi od 45 godina, odgovornoj, pouzdanoj, poštenoj, zlatnog srca. Svakako će biti najbolje ako ste osoba koja ceni mir i voli prirodu. Očekivaće se od vas da živite u svojoj kući sa malim brojem mačaka.

Tako da šta čekati, ovo je ponuda za vas. Zadovoljne mačke na rajskom ostrvu i plaćen posao brige o macama, pardon, plaćeno uživanje.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUpoznajte Bojanu, koja sa 14 godina ima samo jedan cilj – DA POMOGNE I ZBRINE SVE ŽIVOTINJE!
Sledeći tekstPostavljeni rashladni centri, sa svežom vodom i klimom – i za pse i za vlasnike!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime