Naslovna VESTI POSVEĆENOST: Vlasnici više brinu o zdravlju ljubimca nego o svom zdravlju

POSVEĆENOST: Vlasnici više brinu o zdravlju ljubimca nego o svom zdravlju

0
posvećenost, petface, ljubimci

Oni dobijaju svu našu ljubav i pažnju, a ta posvećenost dovodi do toga da vlasnici više brinu o zdravlju ljubimaca nego o svom zdravlju.

Jedno novo istraživanje pokazalo je da bi čak 61% vlasnika ljubimaca potrošilo isto ili više para na zdravlje svog ljubimca nego na svoje. U ovom istraživanju učestvovalo je 500 Amerikanaca koji imaju ljubimce, uzrasta između 16 i 73 godine.

NIKADA NE POTCENJUJTE ČIVAVU: Ova je sprečila OTMICU svog velikog druga! (VIDEO)

ZA VEROVALI ILI NE: Pobegao kengur u BIJELJINI!

Istraživanje je, takođe, pokazalo da je 90% njih spremno da potroši 100 dolara svakog meseca na svog ljubimca, a 55% njih rekli su da bi dali sve što imaju kako bi njihovi ljubimci bili srećni i zdravi.

Direktor RestoraPet-a, gde je istraživanje rađeno, kaže da je nesumnjivo da su naši ljubimci deo porodice, a kako stare znatno brže od nas, potrebno je pružiti im kvalitetan i zdrav život.

Pored gorenavedenih rezultata, istraživanje je pokazalo da 43% ispitanika, od početka pandemije virusa korona, više novca troši na svog ljubimca nego na sebe.

posvećenost, petface, l

Mnogi su se izjasnili i da bi mogli da se odreknu nekih svojih zadovoljstava kako bi pružili ljubimcu ono što mu je potrebno. 

Zanimljivo je i to da je jedno istraživanje, rađeno u maju ove godine, pokazalo je i to da će muškarci između 1981. i 1996. godišta pre razmaziti ljubimca, nego žene istih godina. Muškarci bi i radije priređivali svojim ljubimcima iznenađenja i pravili rođendanske žurke.

Ne morate preterivati, mnoge stvari koje radimo nisu najjasnije našilm ljubimcima. Dovoljno je da budete uz njih i pružite im pažnju i ljubav. Ipak, oni više daju nego što traže.

izvor: people.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOporavlja se nakon što je POJEO SVOJ POVODAC
Sledeći tekstONA IMA OGROMNO SRCE: Ovčarka Sandra usvojila dva lavića! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime