Naslovna VESTI PSI ONA IMA OGROMNO SRCE: Ovčarka Sandra usvojila dva lavića! (VIDEO)

ONA IMA OGROMNO SRCE: Ovčarka Sandra usvojila dva lavića! (VIDEO)

0

Često možemo pročitati da je maca usvojila štene, kuca macu,prase, vevericu…Ti spojevi neretko postaju najbolji prijatelji koji se međusobno bodre i čuvaju.

Priča mladunaca obično nije laka, oni dolaskom na svet bukvalno odmah prigrle,hteli ne hteli, sve probleme. Ova dva lavića odvojena od svoje majke pronašla su utehu u nemačkoj ovčarki po imenu Sandra koja ih je privremeno usvojila.

OPSEDNUT CRTAĆEM: Ovaj buldog obožava Kralja lavova (VIDEO)

BEZDUŠNO! Priča o nama – BAČENOM ŠTENETU NIKO NIJE POMOGAO!

Lavica Sirona napustila je dva mladunca nedelju dana nakon što ih je donela na svet u životinjskom parku Beliy Lev udaljenom 55 kilometara od Vladivostoka.

Šef parka Viktor Agafonov odlučio je da pronađe psa koji bi pomogao i nahranio iscrpljene bebe. Bračni par iz grada Artyoma dobrovoljno je prijavio svoju osmogodišnju kuju Sandru. Iako ova nemačka ovčarka nikad nije voljela mačke, laviće je odmah prihvatila.

Ovčarka Sandra ima i svoje štene, ali mleka ima dovoljno i za “udomljene” laviće. Sandra im nesebično pomaže da ojačaju i ne odvaja ih od svog šteneta, a bebe lavovi su joj toliko zahvalni da ne žele ni milimetar da se pomere od nje.

Kada pogledamo životinje, i njohoveiskreneodnose,ne možemo a da se ne zapitamo šta se desilo sa nama, ljudima. Kada smo se toliko otuđili i postali bezosećajni?

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOSVEĆENOST: Vlasnici više brinu o zdravlju ljubimca nego o svom zdravlju
Sledeći tekstOD ZAROBLJENIŠTVA DO SLOBODE! Ovaj konj pretrpeo je sve ali se nije dao! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime