Naslovna VESTI PSI Oporavlja se nakon što je POJEO SVOJ POVODAC

Oporavlja se nakon što je POJEO SVOJ POVODAC

0
pojeo povodac, petface, labrador

Psi su skloni tome da izgrizu ili pojedu razne predmete… Ovaj sedmogodišnji labrador uspešno se oporavlja nakon što je pojeo svoj povodac tokom petnaestominutne vožnje autom.

Dovoljna je bila mala nepažnja vlasnika da Max svoj povodac pretvori u grickalicu od koje je ostao samo metalni deo. Na sreću, njegovi vlasnici su to odmah primetili i hitno ga odveli veterinaru.

VRBAS: POZNATI ZLOSTAVLJAČ ŽIVOTINJA, SMISLIO NOVU PODLOST!

25.000 DINARA NEDELJNO ZA PSE! Ljubav ne zna za cenu!

Njegova vlasnica kaže da je Max bio sklon tome da žvaće stvari i napravi rupe na njima, ali ništa ne bi progutao. Takođe, uglavnom nije dirao ništa što ne sme. Veterinar je brzo reagovao i zvadio parčiće povoca prilično precizno iscepkane na zalogajčiće od oko 5cm.

Kada su primetili da nema povoca, proveili su ceo auto, izlazili na parking, a kada su pronašli metalni deo, shvatili su šta se dogodilo.

pojeo povodac, petface, labrador

Veterinar kaže da se u ovakvim slučajevima nikada ne zna. Pojedeni predmet može da prođe bez problema kroz sistem za varenje, a može i da se zaglavi i da dođe do ozbiljnih komplikacija. U ovom slučaju, znali su da je povodac pojeo nedavno pa je bilo dovoljno izazvati povraćanje.

Nakon što im je 2013. uginula prethodna ljubimica, Maxovi vlasnici rekli su da neće više imati ljubimce jer je to bio preveliki udarac za njih. Ipak, kada su ugledali devetomesečnog Maxa nisu mogli da mu odole. Pored njega, nešto kasnije, usvojili su i Šafran, takođe labradora, koji ima 6 godina.

Čim se Max bude oporavio ići će u kupovinu novog povoca, nadamo se manje ukusnog…

izvor: bbc.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSREĆA MU SE OSMEHNULA: Spasila mu je život, a onda ga i usvojila
Sledeći tekstPOSVEĆENOST: Vlasnici više brinu o zdravlju ljubimca nego o svom zdravlju

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime