Naslovna VESTI PSI POVREĐENA I OSTAVLJENA – Trudna kuja danima ležala bez pomoći

POVREĐENA I OSTAVLJENA – Trudna kuja danima ležala bez pomoći

0
Trudna kuja na ulici

Ulični psi se svakodnevno bore sa silnim teškoćama. Nedostatak hrane, vode, skloništa od vrućine ili hladnoće… Jedan od najgorih scenarija je kada zadobiju povrede od udarca automobilom. Ova kujica je doživela upravo to – bila je povređena i ostavljena u mukama.

Trudna kuja na ulici

Mnogi psi neretko ne prežive ovakve nesreće. Neki, nažalost dožive krajnje strašne i bolne povrede koje je potrebno vrlo brzo sanirati. Kujicu Miju je udario neoprezni vozač na ulici. Rezultat: teška povreda noge. Nije mogla da se oslanja na nju pa su uslovi života na ulici postali još gori.

Pročitajte i ovo: VESELA JURNJAVA SE PRETVORILA U DRAMU – Spasavanje malog ljubimca iz zaleđenog jezera

Mia je bila primorana da puzi u potrazi za hranom, vodom i skloništem. Sve vreme je trpela stravične bolove. Ali, najgore od svega, Mia je bila skotna! Njena agonija je trajala gotovo 7 dana. Za to vreme, niko joj nije prišao niti je pokušao da joj pomogne. A nije bilo da je niko nije video. Jednostavno, ovakve tužne slike niko ne želi da gleda. Mnogi su okrenuli glavu i nastavili svojim putem.

Trudna kuja na ulici

Pročitajte i ovo: MAMA NIJE ODUSTALA – Kujica sa slomljenom nogom 3,5 kilometra vodila spasioce do svojih beba!

Srećom, pojavio se neko ko je alarmirao spasioce. Kada su uspeli da je pronađu bila je na izmaku snage. Veterinar je obavio pregled noge ali je tada ustanovio i njenu trudnoću. Počela je trka sa vremenom. Bilo je potrebno da oporave Miju kako bi mogla da iznese trudnoću i nastavi da se brine o bebama koje su uskoro trebalo da dođu na svet.

Trudna kuja na ulici

Mija je operisana. Sanirane su povrede slomljenog stopala, zgnječenog i iščašenog skočnog zgloba. Ali na redu je dug i mukotrpan period rehabilitacije. Uskoro je, uz pomoć velike brige i pažnje ljudi koji su je spasli počela da koristi obe noge. Na sreću, to se dogodilo neposredno pred veliki trenutak. Danas je mala porodica dobro, Mia se, kao i svaka divna majka brine o svojim bebama.

Izvor:  lenexworld.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVESELA JURNJAVA SE PRETVORILA U DRAMU – Spasavanje malog ljubimca iz zaleđenog jezera
Sledeći tekstSTRAVIČNO – Ukrali psa deci iz dvorišta i OBESILI GA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime