Naslovna VESTI PSI POVREĐEN I NEPOKRETAN PAS ČEKA NA POMOĆ! Vremena je sve manje! (FOTO)

POVREĐEN I NEPOKRETAN PAS ČEKA NA POMOĆ! Vremena je sve manje! (FOTO)

0

Problem napuštenih životinja je sve veći, a gotovo da nema kapciteta da se svi oni zbrinu, sklone sa ulice, a zatim i udome. I udomljavanje ide teško, najviše ispaštaju stariji psi, koje život od početka nije mazio.

Sa druge strane, postoji i problem odbačenih pasa, koji žive u porodici, a onda odjednom završe na ulici, nenaučeni na taj surovi svet i gotovo nesposobni da se brinu sami o sebi… Oni najčešće i nažalost nastradaju.

DA NE POVERUJEŠ! Studenti u suzama zbog smrti ribe, oglasio se predsednik države (VIDEO)

U ŠTALI ZATEKAO UŽASAN PRIZOR: Krave se tresle od bolova, dve nisu preživele!

Da li je i ovaj pas bio nečiji pa postao ničiji? Ne znamo. Ono što znamo jeste to da je teško povređen i nepokretan! Zadnje šape vuče po asfaltu. Kako očevici kažu, nahranjen je i napojen ali ne može da ostane na ulici. Nalazi se na Bubanj Potoku – Strelište. S obzirom na to da je tamo saobraćaj i više nego frekventan, očevici brinu da mu se ne desi nešto još gore.

Niko nije bio u mogućnosti da ga odvede kod veterinara. Svi jesu potrešeni fotografijom i objavom, ali niko nie krenuo po njega. Ljudi taguju jedni druge, u nadi da će neko ipak uspeti da uskoči i pomogne povređenm psu… I tako se čeka, a sati prolaze.

Njegovo vreme ističe, dok po ovom suncu čeka da naleti na nekog prolaznika koji će mu udeliti parče hleda, posudu vode, i možda, možda ga odvesti kod veterinara gde će mu biti pružena pomoć.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSRNDAĆ ČUDOM PREŽIVEO PAD U PRAZAN BAZEN: Rendžer i turisti spasili uplašenu životinju
Sledeći tekstBAČEN U KONTEJNER DEHIDRIRAN I POVREĐEN! Kunić nije izdržao! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime