Naslovna VESTI PSI OVO JE SRBIJA: Gordani iz Mladenovca vozač pregazio psa, pa joj stigla...

OVO JE SRBIJA: Gordani iz Mladenovca vozač pregazio psa, pa joj stigla kazna 5.000 dinara!

1
pregazio psa petface

Gordani Štetin iz Mladenovca, kojoj je vozač pregazio psa na ulici dok ga je vodila na povocu, izrečena je novčana kazna od 5.000 dinara. Da, dobro ste čuli – njoj su pregazili psa i njoj je naplaćena kazna!

Protiv policajaca koji su te noći dežurali pokrenut je disciplinski postupak. Međutim, umesto da se slučaj pokrene, sudija Prekršajnog suda odbacio je sve dokaze, a potom Gordanu kaznio jer „ne stanuje u Mladenovcu na adresi na kojoj je prijavljena“.

Komisija Policijske uprave u Kraljevu je u januaru 2014. godine prihvatila pritužbu Gordane Šetin na rad policajaca u noći 25. novembra 2013. godine, kada je njen pas stradao od udarca automobilom i pokrenula postupak protiv troje policajaca.

Pročitajte još:
VIDEO KOJI KRUŽI INTERNETOM: Traga se za ženom koja je izbacila psa iz automobila!

– Utvrđeno je da je Štetinova dva puta tokom noći kada se desila saobraćajna nezgoda dolazila u Policijsku upravu u nameri da prijavi događaj. Ali, dežurni policajci nisu obavestili Saobraćajnu policiju radi preuzimanja uviđaja. Takođe, nisu preduzete mere kako bi vozač automobila sačekao policajce, piše u zapisniku sa te sednice.

Gordana je za „Blic“ objasnila kako je taj dan prelazila pešački prelaz i ugledala svetlost farova.

-Prva pomisao mi je bila: “Ubi nas.” Stigla sam samo korak unazad da se pomerim, nisam ni osetila kada je automobil istrgao psa iz moje ruke sa povoca. Auto je vukao psa od jednog pešačkog prelaza do drugog, prepričala je Gordana „Blicu“ događaj od pre dve godine.

Iako je odmah otrčala u policijsku upravu, niko nije izašao na uviđaj i vozač nije evidentiran te noći, već kasnije.

Slučaj je po tužbi Gordane Štetin završio u Prekršajnom sudu u Kraljevu i kada je očekivala da će uvažiti dokaze, među kojima je bio i snimak sa video-nadzora, slučaj je zatvoren zbog nedostatka dokaza.

– Automobil je policija fotografisala nakon što su zamenjeni oštećeni delovi. Sud nije prihvatio nijedan drugi dokaz, a mene su kaznili zbog prebivališta, kaže Gordana Štetin, koja je podnela i žalbu Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Izvor, Foto: Blic

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOMOZI I TI: Beograđanka pokrenula akciju – KUĆICE ZA NAPUŠTENE PSE!
Sledeći tekstBRAVO: Prvi park za pse u Novom Sadu!

1 KOMENTAR

  1. tragicno, utucena zbog gubitka psa pa jos i kaznjena… eh, ovo je najgora moguca vlast do sada! sramota!!!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime