Naslovna VESTI PSI PRERUŠILI GA ZBOG LAKŠEG UDOMLJAVANJA- Neželjen, a predobar rotvajler traži dom.

PRERUŠILI GA ZBOG LAKŠEG UDOMLJAVANJA- Neželjen, a predobar rotvajler traži dom.

0
Rotvajler Bubu

Ovog petogodišnjeg rotvajlera koji trenutno živi u jednom prihvatilištu u Poljskoj niko ne želi. Verovatno zbog toga što rotvajlere često opisuju kao agresivne pse. U slučaju Bubua kako se zove ovaj lepotan – ovakva tvrdnja je potpuna besmislica.

rot traži dom

ČOVEK U KOLICIMA USVOJIO PSA U KOLICIMA: Četiri puta odbačen, konačno ima dom koji zaslužuje!

Aktivisti azila koji se brinu o njemu ga zovu ga „veliki pas sa zlatnim srcem“. Veoma im je teško što mnogi potencijalni udomitelji po pravilu previde Bubua. Zbog toga su smislili trik. Odlučili su da mu dodaju detelj kojim bi ga prikazali u pravom svetlu. Sada već na prvi pogled izgleda kao umiljati pas, što on zapravo i jeste. Bubu je svima prijatelj. Odlično se slaže sa ostalim psima u prihvatilištu ali najviše voli društvo ljudi. Uprkos veličini i pomalo zastrašujućem izgledu on samo traži pažnju i maženje.

rot Bubu

SVAKA ČAST: Poznati producent usvojio psa koji boluje od neizlečive bolesti

Dok ga šetaju, najveći problem aktivistima predstavlja Bubuova želja da priđe ljudima, nasloni se na njih i čeka da ga maze i miluju. „Takvi psi izuzetno teško podnose usamljenost. Stvoreni su za ljubav i razumljivo je da odjure tamo gde očekuju da je nađu.“ – kaže jedna od aktivistkinja azila.

rotvajler

Nažalost, njegovo usvajanje nije tako jednostavno. Iako je krajnje prijateljski raspoložen on je snaćan i veliki. Pored toga ima urođenu displaziju lakta koja zahteva posebnu pažnju i negu. Zbog toga se traži prizeman dom bez stepenica i sa dvorištem. Bubu nije preveliki ljubitelj mačaka ali obožava decu. Ovaj predivan i predobar pasa sada vreme provodi u boksu u azilu.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMAČKA ZAVRŠILA U „SAMICI“: Ova mačka je nepopravljivi begunac
Sledeći tekstNEVEROVATNO – OVU PUDLU JE ODNEO SOKO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime