Naslovna VESTI PSI KAKAV GENIJE – Prešla 100 kilometara da bi se vratila kući!

KAKAV GENIJE – Prešla 100 kilometara da bi se vratila kući!

0
kakav genije

Nisu sve priče iz Kine vezane za grozne običaje da jedu pse! Dokaz za to je i ova priča o vernoj retriverki koja je prešla put od gotovo 100 kilometara da bi se vratila kući i svojim vlasnicima.

Jednogodišnju retriverku Ping An, (Sigurno i zdravo) vlasnici su zbog renoviranja kuće odveli kod prijatelja na čuvanje u grad koji je udaljen gotovo 100 kilometara. Koliko god su joj prijatelji kod kojih je čuvana obezbedili udoban dom i pažnju, Ping An očigledno nije bila zadovoljna. U jednom trenutku, odlučila je da napusti svoj novi (privremen) dom pa je pobegla.

PRONAĐENA U ŽIVIM RANAMA: Ova kuca je lutala njivama, sva u ranama! (VIDEO)

I vlasnici i prijatelji su bili očajni. Pokrenuli su potragu, ali od Ping An ni traga ni glasa. Na veliko zaprepašćenje, ova retriverka se posle 14 dana pojavila u svom rodnom gradu. Vidno izmršavela i sa brojnim povredama po nogama primetili su je radnici u centru grada. Uzeli su je sa ulice i počeli potragu za vlasnicima. Prema njihovim rečima, izgledala je veoma tužno jer nije mogla da pronađe svoje prave vlasnike.

prešla 100 kilometara do kuće

Fotografije tužnog psa su počele da se dele društvenim mrežama i uskoro su se vlasnici pojavili i obradovali svog vernog psa. Ping An je ponovo u svom domu a svima je ostala misterija kako je uspela da pronađe put do kuće i naravno šta je sve doživela na ovom mukotrpnom putu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Inače, ovo je već drugi slučaj neverovatnog podviga ljubimaca u Kini u poslednjih nekoliko mesece.  Sedmogodišnji pas Dou Dou je nedavno takođe prepešačio put od preko 60 kilometara kako bi se vratio svom domu. Slučaj Dou Dou malo više hovori o neodgovornosti vlasnika. Naime, vlasnici su svog ljubimca zaboravili na jednoj benzinskoj pumpi!!! Kada su se posle nekoliko kilometara vožnje setili da im nema psa varatili su se na pumpu ali od Dou Dou nije bilo traga. Pomirili su se s time da je pas zauvek nestao.

ČIK PRIZNAJTE: Ovo je lista najrazmaženijih pasa – da li je vaš pas na njoj?

Zamislite njihovo iznenađenje kada se četiri nedelje kasnije Dou Dou, prljava i iscrpljena pojavila na pragu njihove kuće! Srećom nije imala nikakvih povreda ali joj je bila hitno potrebna nega.

Izvor:  ladbible.com             Foto: Jinghai Evening News/WeChat

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUMESTO DEO BUNDE – LJUBIMAC!
Sledeći tekstPSI PONOVO U BELOJ KUĆI – Major, otrovan i bačen na đubrište biće uskoro stanovnik Bele kuće.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime