Naslovna VESTI PSI PRESLATKA MASKOTA! POLICAJCI su ga SPASLI, IZLEČILI i USVOJILI!

PRESLATKA MASKOTA! POLICAJCI su ga SPASLI, IZLEČILI i USVOJILI!

0
Policajci usvojili čivavu

Mala čivava je pronađena kraj puta u mokroj kartonskoj kutiji. Šanse da preživi su bile minimalne jer se približavala velika snežna oluja. Ovo štene je imalo sreće da bude spašeno ali ne samo to – danas je preslatka maskota policijske stanice.

Policajci usvojili čivavu

Kada je slučajni prolaznik primetio kutiju, odmah je pozvao lokalno sklonište za životinje u Severnom Eltbrou u Masačusetsu. Uz asistenciju policije, ljudi iz skloništa su preuzeli promrzlo štene. Policajci su bili zgroženi postupkom osobe koja je ovako surovo napustila mališu i odmah je pokrenuta istraga.

Pročitajte i ovo: VELIČANSTVENI GEST – Kupila kuću i usvojila psa preminulih vlasnika

Utvrđeno je da je malena čivava stara svega godinu dana i policijaje pozivala sve koji znaju nešto o njoj da daju informacije. Za to vreme, redovno su posećivali mališu u skloništu gde se oporavljao od posledica napuštanja. Uskoro je Aksel, kako su mu dali ime bio spreman da naše novi dom.

Policajci usvojili čivavu

Policajci su ga redovno uzimali i vodili na različite događeje i akcije koje su organizovane u gradu. Prirastao je svima za srce. Učestvovao je čak i u obukama iz prve pomoći. Mesec dana kasnije, policija je otkrila čoveka koji je odbacio Aksela i izvršila hapšenje.

Policajci usvojili čivavu

Policajci su se potom koncentrisali na traženje pravog doma za Aksela. Međutim, činilo se da niko ne odgovara visokim kriterijumima koje su postavili i dogodilo se neminovno.

Pročitajte i ovo: REPER TIMAL SE IZVINJAVA: Ovaj čin je moja greška!

Oni su odlučili da Aksel ostane u policijskoj stanici. To mu je bio novi dom. Uostalom, svi su ga obožavali, a on se vezao za sve policajce. Za Aksela nije bilo sigurnijeg mesta i bolje porodice koja je mogla više da ga voli i brine o njemu.

Policajci usvojili čivavu

Zvaničan prijem Aksela u novi dom ovekovečen je ovom fenomenalnom fotografijom. Bravo za ove divne ljude.

Policajci usvojili čivavu

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstREPER TIMAL SE IZVINJAVA: Ovaj čin je moja greška!
Sledeći tekstNEUMORNI I UPORNI – Posle 6 godina i hiljada potrošenih evra, Mančkin najzad u svom domu.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime