Naslovna VESTI PSI NEUMORNI I UPORNI – Posle 6 godina i hiljada potrošenih evra, Mančkin...

NEUMORNI I UPORNI – Posle 6 godina i hiljada potrošenih evra, Mančkin najzad u svom domu.

0
6 godina usvajali psa

Porodica Iz Australije je pokazala neverovatnu upornost i odlučnost da usvoji psa. Pre 6 godina, Nataša Korbin i Dejvid Dejns su usvojili mešanca Mančkina. Uradili su to na Baliju u Indoneziji i narednih 6 godina su se borili kako bi ga prebacili u svoj dom u Australiji

6 godina usvajali psa

Nataša i Dejvid nisu ni sanjali koliko će biti teško dovesti psa koga su spasli užasne subine na ostrvu koje se prilično surovo obračunava sa uličnim psima.  U jednom periodu borbe za Mančkinov život, morali su da se privremeno nastane na Novom Zelandu.

Pročitajte i ovo: PRESLATKA MASKOTA! POLICAJCI su ga SPASLI, IZLEČILI i USVOJILI!

Tokom tih dugih 6 godina, pas je boravio u nekoliko zemalja u različitim porodicama koje su mu davale prviremen dom. Mančkinov dolazak u Australiju bio je neprestano odlagan zbog zdravstvenih problema, beskrajne papirologije, karantinskih mera i ograničenja vezanih za pandemiju Covid-19. Ali Nataša i Devid nisu odustajali.

6 godina usvajali psa

Posle Indonezije, ovaj nesrećnik je otišao u Singapur. Tu su mu Nataša i Dejvid obezbedili privremeni dom koji su plaćali. Vreme je prolazilo pa je napokon Mančkin mogao da bude prebačen na Zovi Zeland. I tu su mu pronašli privremen dom. Međutim, to nije bilo dovoljno Nataši i Dejvidu. Odlučili su da se privremeno nastane na Novom Zelandu kako bi sami brinuli o psu koga su toliko voleli.

6 godina usvajali psa

Posle više od pet godina borbe činilo se da više ne mogu ništa da urade. Nataša se u februaru vratila u Astraliju kako bi još jednom pokušala da iznađe način da se Mančkin prebaci u njihov dom. I nekim čudom, neposredno pred Božić, uspela je da pronađe mesto na jednom čarter letu od Novog Zelanda.

Pročitajte i ovo: REPER TIMAL SE IZVINJAVA: Ovaj čin je moja greška!

Mančkin je kročio na tlo Australije baš na vreme da proslavi Božić u svojoj novoj porodičnoj kući. Naravno, u međuvremenu je njegova priča osvojila svet i on je postao poznat. Kada ga je primio veterinar koji je trebalo da obavi poslednji pregled i najzad odobri njegov boravak u Australiji bio je oduševljen: „O moj Bože, je li to onaj Munchkin o kome sam čuo na radiju?“

6 godina usvajali psa

Nataša i Dejvid su potrošili nekoliko hiljada evra kako bi Mančkin dobio pravi dom. Toliko ga vole da bez razmišljanja kažu da bi za Mančkina sve to ponovo uradili.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRESLATKA MASKOTA! POLICAJCI su ga SPASLI, IZLEČILI i USVOJILI!
Sledeći tekstKAKO SE OPHODIMO PREMA ŽIVOTINJAMA, TAKO ĆEMO SE OPHODITI I PREMA LJUDIMA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime