Naslovna VESTI PSI PRESLATKO ŠTENE JE BILO IZGRIŽENO GOTOVO DO SMRTI – Pogledajte ga danas!...

PRESLATKO ŠTENE JE BILO IZGRIŽENO GOTOVO DO SMRTI – Pogledajte ga danas! (VIDEO)

0
IZGRIŽENO GOTOVO DO SMRTI

Ovo malo štene staro samo nekoliko nedelja nađeno je u veoma teškom stanju. Izgledalo je da mu nema pomoći. Veliki otoci na glavi su ukazivali da je doživelo veliku povredu.

Kada su spasioci iz organizacije Animal Aid Unlimited došli da pokušaju da joj pomognu malena jadnica je bila već na izmaku snaga. Ipak, kao da je znala da je stigla pomoć pokušala je da mahne repom, ali nije mogla da podigne otečenu glavicu.

IZGRIŽENO GOTOVO DO SMRTI

Pročitajte obavezno i ovo: OVA DEVOJČICA JE PRIMER SVIMA – Šeta pse, a zarađenim novcem kupuje hranu za napuštene životinje!

U veterinarskoj ambulanti su joj ukazali prvu pomoć. Dobila je lekove protiv bolova, rane na glavi i vratu su očišćene. Radilo se o dubokim ujednim ranama, pa su spasioci zaključili da je jadnicu neko izgrizao. Pretpostavljaju da se radi o nekoj divljoj životinji koja je pokušala da malenu kujicu odvuče od majke i braće i sestara.

IZGRIŽENO GOTOVO DO SMRTI

Ne propustite ovu priču: ZABRANJENO MLEVENJE ŽIVIH MUŠKIH PILIĆA! – Stravičan naslov koji krije istinu koju mnogi ne znaju.

Nazvali su je Sprinklers i počeli su da je leče i neguju kako bi se oporavila. Sprinklers se pokazala kao veliki borac. Bila je slaba da se igra, ali je jela kao mala mećava. Posle osam dana, rane su zarasle, i Sprinklers se potpuno oporavila.

IZGRIŽENO GOTOVO DO SMRTI

Spasioci su odlučili da je za nju najbolje da je vrate porodici. Dve nedelje kasnije posetili su celu porodicu i evo kako ova junakinja danas izgleda. Pogledajte video.

Izvor:  Animal Aid Unlimited, India

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOVA DEVOJČICA JE PRIMER SVIMA – Šeta pse, a zarađenim novcem kupuje hranu za napuštene životinje!
Sledeći tekstPIROVA POBEDA NOVOSADSKIH UDRUŽENJA! – Ustavni sud poništio SAMO JEDNU odluku gradske uprave.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime