Naslovna VESTI PSI PRESLATKO: Pas obožava da spava sa plišanim medom!

PRESLATKO: Pas obožava da spava sa plišanim medom!

0
preslatko petface

Valentin živi sa svojom porodicom u Argenitini, od kad je bio sasvim malo štene i tokom tog vremena je postao veoma vezan za njih. Njegova porodica mu je pružila svu ljubav i pažnju, a za uzvrat, ovaj trinaestogodišnji pas voli uvek da bude uz njih.

-On je veoma sladak i umiljat, prosto obožava da bude u društvu ljudi. Želi da se dopadne svima i uvek pozdravlja sve koji mu idu u susret, rekao je Juli Aleksakis.

LJUBAV, LJUBAV, LJUBAV: Dva zaljubljena psa ne žele da se razdvajaju!

Kada je Valentin imao osam godina, njegova porodica mu je kupila novo ćebe koje je brzo postalo njegovo omiljeno za spavanje. Obožava da legne u njega, da se zavuče u njega ili da ga vuče svuda po kući.

Svake večeri, Valentinova porodica ga umota u ćebe i spusti u krevet, a on ostane u njemu do jutra. Takođe, obožava da uzme plišanog medu i spava sa njim.

preslatko petface

-On je tek nedavno počeo da spava sa plišanim medom. Doneli smo tu igračku pre dve godine iz SAD-a i on je postao opsednut njom. Kada je budan, uživa da odnese svoju igračku u baštu na sunce, kazao je Aleksakis.

Valentin mora svake večeri da ponese svoju igračku u krevet inače neće moći da spava. Luta iz prostorije u prostoriju samo kako bi pronašao svoju igračku i doneo je ispod svog ćebenceta.

UPOZORENJE: Kako zaštititi ljubimca tokom teških vremenskih nepogoda!

-Ponekad zaboravimo da mu ostavimo igračku i on dolazi kod nas u sobe kako bi je potražio. Ako je ne pronađe, spava sa nama u krevetu, mislim da ga pokrivač čini spokojnim, a zagrljaj sigurnijim, rekao je Aleksakis.

Valentin želi samo da se oseća sigurno i spokojno i zato obožava svog medu, svoju porodicu i svoje ćebence od kojeg se ne odvaja.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFotografije napuštenih pasa, CEPAJU SRCA ljudi širom sveta!
Sledeći tekstNAJPOPULARNIJI MODEL: Mačka iz Moskve hit na društvenim mrežama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime