Naslovna VESTI PSI PRETUČENA NA SMRT – Vlasnici tuguju za Misti i traže Miu.

PRETUČENA NA SMRT – Vlasnici tuguju za Misti i traže Miu.

0
Pas Misti pretučena na smrt

Krađe pasa su postale svakodnevnica. Novi vid kriminala koji se sastoji u otimanju tuđih pasa, a potom traženja otkupa je uzeo maha u Velikoj Britaniji. Poslednji slučaj ovakve krađe se završio tragično. Kujica Misti je pretučena na smrt.

Pas Misti pretučena na smrt
Misti i Mia, ukradeni psi

Većina ovakvih krađa ne dođe do javnosti jer vlasnici ispunjavaju zahteve otmičara ne bi li ponovo bili sa svojim ljubimcima. Priča o Misti i Miji je zbog surovosti otmičara ipak ugledala svetlost dana i zaista nas je potresla do suza.

Pročitajte i ovo: NAVIKLA NA BOL – Svaki dan je dragocen!

Dva francuska buldoga Misti i Mia su nedavno ukradeni iz stana vlasnika u Mordenu, četvrti u Londonu. Tamsin Jackues, vlasnica slomljena tugom priča kako su ljubimci ukradeni pre sedam dana, tokom večernjih časova dok ona nije bila u kući.

Pas Misti pretučena na smrt
Misti, pretučena na smrt

Juče je dobila dobru vest od veterinara da je Misti pronađena i da je u njegovo klinici. Nepoznato lice je psa ostavilo ispred vrata. Tamsin priča: „Bilo nam je tako laknulo što smo je vratili. Kada smo stigli do veterinara, dotrčala je da nas vidi, apsolutno oduševljena i želela je da se mazi. Delovala je dobro, apsolutno ništa nije ukazivalo na to da je povređena. Ušli smo u automobil i 20 minuta nakon putovanja počela je da kaki i povraća. Odvezli smo je u hitnu veterinarsku pomoć gde je preminula od unutrašnje traume.“ Veterinari tvrde da su unutrašnje povrede koje su uzrokovale smrt, posledica „premlaćivanja“.

Pas Misti pretučena na smrt
Mia je i dalje nestala

Tamsin je sada i dodatno zabrinuta za Miu koja se još uvek vodi kao nestala. Plaši se da bi kradljivci mogli da je povrede pogotovu što Mia ima problema sa sluhom pa je zbog toga prilično nervozna. Pored toga, Mia ima problema sa kožom i opadanjem dlake i trenutno je na terapiji koju sada ne može da prima. Moli sve koji primete Miju da oodmah obaveste policiju i nju kako bi spasli malu kujicu.

Pročitajte i ovo: KOMŠIJE SE ORGANIZOVALE – Pomažu kućnim ljubimcima izbeglicama iz Ukrajine

Gradska policija je upozanata sa ovim gnusnim slučajem i sprovodi istragu koja za sada ne daje konkretne rezultate.

Izvor:  mylondon.news

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKOMŠIJE SE ORGANIZOVALE – Pomažu kućnim ljubimcima izbeglicama iz Ukrajine
Sledeći tekstDA LI IMA KRAJA? – Nova dva slučaja zlostavljanja!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime