Naslovna VESTI MAČKE Spasena mačka ne preza ni od čega da ukrade hranu vlasnicima

Spasena mačka ne preza ni od čega da ukrade hranu vlasnicima

0

Negan, spaseno sedmomesečno mače obožava da se mazi i da prede kada je u blizini ljudskih roditelja, sem kada je hrana blizu. Jer tada ne preza ni od čega kako bi omastio brk. Već nakon nedelju dana kako je Negan bio kod Dona i Tišaune Hinrič iz Minesote, primetili su kako krade štagod da oni jedu.

preza petface– Kao sasvim malo mače, penjao se na nas da bi došao do hrane. Nikada do sada nismo imali mačku koja je toliko opsednuta ljudskom hranom, rekao je Don.

Pročitajte još: Zašto je razvoj mačeta tokom prve godine života bitan?

Hinričovi nikada nisu videli mačku koja se tako ponaša, jer su obično psi bili ti koji su molili za ostatke hrane. Oni rade sve što je moguće kako bi sprečili njegovu maniju, treniraju ga da ostane na mestu, a drže i sprej bočicu u svojoj blizini dok jedu. Međutim, nekada je mališan previše odlučan.

preza petface– Pre nekoliko dana je pokušao da pobegne sa veknom hleba, objasnio je Don. Dodao je da je presrećan što je na lica mnogih izmamio osmeh zahvaljujući svom kradljivom mačoru i da se ne bi žalio kada bi Negan dostigao slavu koju ima i Grumpy Cat.

Pročitajte još: “Lepa, zdrava i debela mačka” – NE, NIKAKO!

– Bilo bi zabavno ukoliko bih hodao kroz tržni centar jedan dan i video lice mog drugara na nečijoj majici, zaključio je Don.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽenka hrta bila pored tela vlasnice, mesec dana nakon njene smrti!
Sledeći tekstUpoznajte Dafija, psa koji danas PRVI PUT vidi i zbog toga je pustio suzu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime